• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    LAYUP: tak spanelska liga je cela o simulacich to je známý.
    ASYD
    ASYD --- ---
    CYBERKOTLIK: a jeden gol

ach jo
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    D1RABBIT: 0 strel na branu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LAYUP: no tak nekery konkretni hraci to dlej uz x let porad, alves a sergio. ten zbytek pricitam vyhrocenymu zapasu, zkratka na neustaly faulovani a prehnanou tvrdost reagovali takhle. v jinejch zapasech sem to teda nepozoroval
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Jestli bylo v sezone neco co me fakt stvalo, tak to byl narust neskutecnych simulaci, v poslednich zapasech s Realem to bylo fakt hrozny, a kdyz pominu fakt, ze tyhle utkani jsou hroznej hrot, tak oni to predvadi uz docela pravidelne, hlavne nevim jestli je to uci, ale ze to hned delal i Mascherano? to je vec, ktera mi cely ten fotbal zhnusi.. co se tyce kratkych prihravek na pulce, to beru jako strategii.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    D1RABBIT: na to aby rozsekali arsenal jim to vklidu stacilo
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    CYBERKOTLIK: unicef maj na zadní části dresu pod číslem
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    ASYD: Ta limonada tyrkysova byla silena.. no a ve finale byla jeste ruzovoucka buzi ze
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    cerna je vyborna:) letos lfc v cernym a barca v cernym pekny:)
    ale ten katar se mi tam teda vubec nelibi, doufam ze bude tlak na vymenu prezidenta
    ASYD
    ASYD --- ---
    CYBERKOTLIK: mnohem lepsi nez ta limonada v zelenem
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ASYD: tj,ale do unicefudava penize dal a cet sem neco, ze jednaj o novym miste na dresu. tak uvidime, kazdopadne tyhle dresy uz byly predstaveny, takze asi zustanou na sezonu tak jak to je
    ASYD
    ASYD --- ---
    Tak barca snad na ferovku zmenila sponzora, ne?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ASYD: nevim, prijde mi divny ze tam to unicef neni vubec nikde
    ASYD
    ASYD --- ---
    New Barcelona 2011/12 Shirt Leaked – Slick Design Ruined By Amateurish Sponsor » Who Ate all the Pies
    http://www.whoateallthepies.tv/kits/71853/new-barcelona-201112-shirt-leaked-slick-design-ruined-by-amateurish-sponsor.html
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HLAVNI_KAT: ostudnym tymem? ty si nejak mimo. mysli si co chces, ja jsem spokojenej
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    D1RABBIT: Vcera to BUM melo prijit po polocase aspon petkrat.. bohuzel.. nic...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    CYBERKOTLIK: Mozna mistri... Ale remiza s tak ostudnym tymem je fakt jak prohra...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HLAVNI_KAT: CAMPEONES CAMPEONES OLE OLE OLE
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    To co dneska predvedla barca... Fakt TRAPNY.. kopat si mic je tak mezi sebou pul hodiny... ja vim ze jim ta remiza nevadila.. Ale slaby fakt ze jo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam