• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: já za "jízdu" považuju dobu od "vyparkuju" do "zaparkuju", tak se mi do toho vejde i "stojím na přejezdu", ale pokud bychom to brali tak omezujícně... :-)
    SPM
    SPM --- ---
    TRISSIE: tak píšou při jízdě... přes přejezdy na červenou jezdí jenom poláci, ostatní stojí :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: jako... vono jak kde. Když máš v Kralupech smůlu, tak na ten sám vlak narazíš na třech přejezdech po sobě, to pak při čekání dáš i holení i s pleťovou maskou! :-)
    TAX
    TAX --- ---
    pobavila me tato garaz a plastove odpadove roury pripravene celit nesikovnosti kazdeho jelita, ktere tam bude manevrovat. :)
    https://reality.bazos.cz/inzerat/214327376/pronajem-garazoveho-stani-praha-10-strasnice.php
    SPM
    SPM --- ---
    Až se zase budete divit, co to jezdí po našich silnicích... tak tohle je skutečná otázka z testů na získání řidičáku :-)

TAX
    TAX --- ---
    DOCKINEZ: mne se libi jak ma pas hezky na krku.
    PLECH
    PLECH --- ---
    Co je to v záhlaví?
    PLECH
    PLECH --- ---
    Já si to dovedu představit. Chvilku něco řešíš a najednou kamiony před tebou stojí. Fuj. Sledujte silnici.
    NJAL
    NJAL --- ---
    JFM: Jj. Hlavne kolem sebe ani nemel slozitou situaci - ze treba chtel do pruhu vlevo, ale mel primo za sebou auta - takova situace tam nebyla, proste neco nekde resil, na mobilu nebo v infotainmentu.
    JFM
    JFM --- ---
    NJAL: To by musel koukat do zrcátka celou dobu, už když přijel po nájezdu. Asi se zrovna holil.
    NJAL
    NJAL --- ---
    TOOMIX: Na neco se vymluvit musel.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JFM: prý koukal do zpětného zrcátka
    JFM
    JFM --- ---
    TOOMIX: No tvl! Jak to mohl přehlídnout, že tam stojí kolona kamionů? Vždyť to musel vidět už z dálky.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    TOOMIX: Kdyby to byl levoproudar tak se nic nestalo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kamera zachytila děsivou nehodu u Brna, řidič bez brždění narazil zezadu do kamionu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kamera-zachytila-desivou-nehodu-u-brna-ridic-bez-brzdeni-narazil-zezadu-do-kamionu-40558630
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TAX: "na tankistu" :-)
    TAX
    TAX --- ---
    malokdo ma ve vybave auta smetak. se dost bavim jak ometaji pacickou a neprekvapive ometaji jen nutne minimum.
    SPM
    SPM --- ---
    TOOMIX: To jim fandis, spis pustili vyhrivani a opadalo to samo :-)

Ale jinak teda ne ze bych je chtel omlouvat, ale v tom sajrajtu vcera se to za jizdy dost hezky lepilo na zadni stranu auta. Takze ac jsem to pred jizdou ometl, tak kdyz jsem po hodine dojel, tak spzka vzadu uplne necitelna a svetla taky tak z pulky zamrzly snehem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam