• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DIVA
    DIVA --- ---
    Taky se mi stalo, borec mi tam pres stopku regulerne vlitl bez brzd, pred osobak, vlnila jsem se za nim na brzdach jak zaslapnuty had. Holt ostrava, nerada kopu do svych rad, ale ridicske schopnosti v prumeru hluboko pod stredocechy
    NJAL
    NJAL --- ---
    DANYSEK: Jojo. Jenom o kousek horsi nez "neumim se rozjet, ale az se rozjedu, kdyz uz jsem Te zpomalil, tak ujedu rychlosti nad limit."
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NJAL: a nejlepsi je, kdyz se pak tenhle "spechajici" exot sam nasledne plazi rychlosti vyrazne pod rychlosti maximalni v miste povolenou :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HARDCABB: Jo, tenhle pristup "musim tam vjet tomu jedinymu, co jede, nemuzu se rozjet az za nim" taky naprosto nechapu. Zejmena kdyz je vysledkem snad i jakehosi koukani, jaka je situace, tenhle zrejme ani nekoukal.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Bylo tam samozrejme 80, ale je to misto kde je velmi nizkej provoz a kilometr za mnou a prede mnou nebylo nic. Takze si borec mohl uplne s klidem zastavit, podivat se a pak se klidne snecim tempem rozjet.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DURDIN: Jakoze by v tom omezeni nebyla snizena rychlost? Nemyslim si. S pravdepodobnosti blizici se jistote tam v tom konkretnim miste byla osmdesatka.
    Stopka neznamena povinnost zastavit nutne primo pred znackou, ale v miste kde mas nalezity rozhled... zeano. A ne, nepotrebujes zavodni special... na druhou stranu krecovity styl jizdy "na spotrebu", kdy plyn jen lehounce posimras... taku neni v podobnych mistech dobrej (byt hojne aplikovanej).
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Na druhou stranu, úplně moc nechápu tyhle nájezdy přes stopku na dálnici, kdy tam není ani snížená rychlost (a nebo na to všichni kašlou?). Né každý má závodní speciál, aby to dal z 0 na 100 za 3 vteřiny, nemluvě o tom, že si v některých místech musíš dost najet, abys viděl dostatečně daleko.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HARDCABB: Ještě že máš v pořádku houkačku. Totální idiot, který evidentně jezdí podle zvyku.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    dnes jsem se potkal s imbecilem, kterej netusi co je STOPka

Watch 20251116_131037_3593_E_A-00.00.50.335-00.01.03.344 | Streamable
    https://streamable.com/mlg2i0
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAX: bohate staci kdyz mi okolni realita prekazi zpusobem, ktery umim vyresit, pripadne v zalezitostech podruznych a tedy ignorovatelne ,) ale idealismum cenim!
    TAX
    TAX --- ---
    DIVA: ok, mas nizsi naroky na kvalitu zbozi a sluzeb.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAX: no tak to nestihli dodelat a kvuli par hodinam (nizkeho provozu) nedelali nic navic? Jsem rada ze jste kazdy zapojil vlastni usudek, zalozeny na zkusenostech jakoz i citu pro provoz a nezustali jste ve vlacku sporadane az do Polska ,)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    TAX: Dnes 14:00 se už na Kroměříž jelo jedním pruhem na protisměrné straně dálnice a mám pocit, že na té zavřené půlce frézovali.
    TAX
    TAX --- ---
    takova vcerejsi podivnost z D1 tesne za Vyskovem smer Kromeriz, cas kolem 23:00.
    hned od rozdvojeni (230. km) cedule se snizenim rychlosti na 80 kmh a provoz kuzelama vytesnen do odstavneho pruhu. v regulernich pruzich vubec zadne prace, odstavena technika, nic. protismer take nebyl sveden na mou stranu. za svodidlama se asi nejake prace konaly, ale ve tme bylo tezke rozeznat jestli je to jenom technika nebo probihajici prace. muj smer takto hnali v odstavnem pruhu cca 10 km, v regulernich pruzich opravdu vubec nic, ani prace, ani protismer. a pak najednou kuzely skoncily. zadne zlute cary, zadna cedule, zadna blikaci signalizace. vsichni ve vlacku aut, vcetne me, zcela zjevne zmateni, zda uz lze pouzivat regulerni pruhy dalnice a zvysit rychlost. kdyz byla par set metru jen tma bez kuzelu, tak asi jo. a tak si tady zijem s ŘSD.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: si dycky vybavim tu scenu z grindhouse, auto zabijak, fujtajxl
    SPM
    SPM --- ---
    TRISSIE: jo, tyhle fotky nedávno lítaly přes internet i s rozborem, že původ těch fotek je někde v nějakejch materiálech k rentgenu nebo k něčemu takovýmu, kde se ukazovalo jaký to dělá snímky, bez popisu co že se těm lidem vlastně stalo. Takže je to jeden z dalších fakeů na internetu, byť v tomhle případě alespoň dobře míněnej, protože každému alespoň s půlkou mozku bude jasné, že mít nohy na palubce asi zrovna chytrý nápad není...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    via Linked-In

Lukáš Bareš
    Záchranář a školitel první pomoci 🚑

😳 Tři lidé. Stejná autonehoda. Nikdo neměl pás. Ten vlevo měl nohy přes sebe. Ten uprostřed seděl normálně. Ten vpravo měl nohu na palubovce.

Rozdíl mezi nimi? Ten, kdo seděl správně, přežil bez trvalých následků.
    Připoutej se. Máš jen jedno tělo.

STRACENA
    STRACENA --- ---
    SPIKE411: A dál?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ech, to se do mě (na motorce) snažil nacouvat nějakej kokot v autě.

Jel jsem za ním, on najednou zabrzdil, víceméně před přechodem/křižovatkou, ale pořád relativně daleko, tak jsem si říkal, že asi vidí chodce, ale nic.
    Najednou hodil teda zpátečku (a asi i blinkr), ok, kousek zpátky jsou vpravo volná místa, chce parkovat, tak kouknu do zrcátek, jestli mi někdo nestojí hned za zadkem, že odcupitám kousek zpátky (objet jsem ho nemohl, leda po trávě vlevo, on stál moc vlevo). Kouknu zpátky před sebe a on už do mě couvá! Kdybych zůstal stát na místě, tak mi nabere bok motorky s nohou, čuramedán jeden.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam