• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    HAMSTER: Já jsem nikdy nenapsal, že je to dobrá věc a že to schvaluju :D Podle mě je to taky nesmysl, ale je zbytečný to tady rozvádět už poněkolikáté... ztráta času.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PNXNTDD: Takže v celý republice se udělá několik málo frekventovaných kruháčů, se kterými se většinový řidič setká max jednou do roka, kde bude přednost platit přesně opačně, než jak je zvyklý. Ať žije jednoduchost a přehlednost. Ty fakt nevidíš, co je to za píčovinu??? Jakoby nestačilo to nový rozdělení dálnic na ty, kde se smí 110, a na ty se 130ti, to je taky moooc dobrej nápad. Co bude příště? V málo frekventovaných uličkách někde v Horní Dolní zavedeme levostranej provoz? Protože proč ne?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KIE: Pusť si to video z ivysilání co jsem sdílel nedávno a tuhle problematiku tam vysvětluje přímo ředitel dopravní policie. Jde o to, že jsou některé situace a místa (a je jich minimum) kdy přednost zprava na kruhovém objezdu má svůj význam a týká se to malých kruhových objezdů např v obytných zónách, na klasických velkých kruhových objezdech se tohle vyskytovat nebudel. Zároveň tam kritizuje přístup médií který vytvořil tuhle blamáž.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    J3RRYNA: Škoda. Mohl jsi podat žalobu a nežádat odklad výkonu.
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    KIE: Ta rychlost... nakonec jsem nešel do správní žaloby, protože v průběhu správního řízení mi kámoš rozflákal auto a to, co jsem si koupil poté mi bývalí mechanici dojebali tak, že než se to dalo do kupy, tak jsem měl papíry zpátky... Víceméně jsem neřídil spíš kvůli tomu, že jedno auto mi rozbil kámoš a druhé mi zkurvili mechanici, než aby mi v řízení bránil zákaz řízení, nicméně když už byla příležitost, respektoval jsem, pokud nepočítám nějaké blbnutí kdesi mimo dosah platnosti ZPPK :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KIE: Ale to by kámoši z firem na značky neměli kšeft. Jak mi vždycky říkal můj bejvalej šéf, když jsem se snažil v korporátním prostředí aplikovat zdravej rozum - nevidíš to správně politicky :-).
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ministerstvo opravuje nesmysl: přednost na kruhových objezdech zůstává - iDNES.cz
    http://auto.idnes.cz/kruhovy-objezd-prednost-08x-/automoto.aspx?c=A160411_115835_automoto_fdv
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KIE: No je pravda, ze ve vetsich mestech se v protismeru nejezdi, a kdyz, tak po chodniku :-). Ale jinak viegnamske silnice jsou neco co se musi zazit, je to nepredatelna zkusenost.
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    KIE: Víceméně souhlas. Taky jsem dostal zákaz řízení a byť mě to kurevsky sralo, za volant jsem, tedy s výjimkou nějakého toho sněžného blbnutí kdesi v polích, nesedl. Po pozemních komunikacích jsem zkrátka začal drandit, až když mi vrátili ŘO zpátky. Myslím si, že proti recidivistům by se mělo postupovat tvrději, zejména, pokud tam hrál v počátcích roli alkohol, nebo drogy... U lidí, kteří to dostali za rychlost a jsou třeba na ŘP existencionálně závislí bych naopak postupoval s velmi přimhouřeným okem...

    ADMIX: Dobré vědět. Ale nejvíce mě baví, jak si starosta Rosic udělal z toho business. A nikterak to neskrývá, a největší prča je, jak to zařídil, aby tím netrpěli místní - tím narážím na pozici té úsekovky "až za Kývalkou" :D No ještěže tam má důsledného pana Galetku, který je celkem důstojný soupeř... Obávám se však, že to bude fungovat tak, že v období "hlucha" z radarů přímo v Rosicích budou prostě vytahovat staré případy z dálnice... Pochybuju, že by kvůli tomu nabírali nové parazity na úřad...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Další radar pro Rosice | Blok starostí
    http://blokstarosti.cz/?p=469

    lol :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KIE: kdyz je Listina nedilnou soucasti ustavniho poradku, ktery je... z principu nad zakonem? :-) Taky je snaha ustavni pravo ohejbat a obavam se, ze stat si v tomhle smeru dava hodne velky pozor, aby ty ohejbaky k ustavnimu soudu vubec nedosly. Ale to jsme skoro OT :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam