• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Jinak tedy včera to dost hnusně klouzalo. Projížděl jsem lesní stoupání na Kokořínsku mezi Mělníkem a Boleslaví, jel jsem nahoru cca 50 a ta zatáčka byla trochu ostřejší a proti auto. Byl jsem spocený až na prdeli, ale vybral jsem to, i když jsem cítil jak to hopsá a ESP asi jelo na plno (v padesáti :-)). Takže asi něco na tom bude, že ty Green a Fuel saver gumy nejsou nic extra.

    No a dneska ráno mám taky zážitek. Jedu z Čerňáku do centra, sjedu na Kolbenovou za mě se nalepil frajer s Fabii I a na té první rovince co tam je mě předjel odstavným pruhem. Asi bych to nekomentoval, kdyby proti něco jelo, ale všude prázdno, bezproblémový rozhled... Nevím co to mělo znamenat. Pak jsem pochopil, že to asi bude o IQ. Fabia 1.4 MPI, polepená tuning samolepkama... :-). Stál jsem za ním přes minutu na semaforech pak a jel jsem za ním až na Palmovku. Takže evidentně ani nespěchal...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HAMSTER: Podle mě nemohl být vedle něj, protože by se tam prostě nevešel. Vždyť ten citron byl skoro až u levé krajnice v jednu chvíli. Ten v Octavce byl rychlejší z ůvodů, co tu už padly, takže na něj třeba zatroubil (což byla blbost tedy) a to bych řekl že je jediná chyba toho v Octavii. Zatroubil na něj, citron se lekl a ztrhl to zpět. Kdyby na to šlápnul, tak ho předjeli oba...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PREVIT: Já teda nevím, ale mně připadá, že kdyby pan kameraman na to šlápnul a pokračoval v předjíždění, tak možná by mistra v Octavii omezil, ale předjeli by oba, on by mu pak bliknul na omluvu a mohl být klid. Vůbec nechápu, proč to strhnul zpátky, když už byl úplně vlevo.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PREVIT: předvídavost beru, ale pak máš situace - a tato podle toho videa vypadá přesně tak - kdy neuděláš nic a předvídat není jak. ta Octávka byla už zřejmě vedle Citroena, když začal předjíždět. Navíc úmysl předjíždět normálně poznáš, řidič si nejdřív nechá větší rozestup, nabere rychlost, pak až blinkr a tradá, jenže tenhle pán s kamerou to tam prostě poslal bez špetky přípravy a moc bych se nedivil, kdyby se na ty zrcátka taky vykašlal...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAMSTER: Ale prd. Já nechci říct, že ten s Citroenem za to nemohl. Ano, nabízí se jako hlavní viník, protože nepodívat se před předjížděním do zrcátek a nezkontrolovat slepý úhel je neodpustitelné. Ale taky bych očekával od toho druhého řidiče trochu předvídavosti a snahu vyhnout se nehodě posouzením situace.
    Jediná možnost, že ten v Oktávce za nic nemohl je, že byl právě ve slepém úhlu a jediné, co mohl dělat, bylo co nejrychleji předjet.
    Já jen chtěl poukázat na to, že takováhle situace může vzniknout i jinak, než to vypadá z toho videa. A trochou předvídavost (bohužel ne vždy) se tomu dá i předejít.

    Už se mi stalo i to, co tomu oktávkáři a naštěstí se mi podařilo dupnout na brzdu, když jsem byl asi v polovině toho vozidla, které právě chtělo začít s předjížděním. Díky velkýmu autu s pořádnými brzdami jsem zůstal na silnici. A ten druhý to naštěstí nikam nestrhl, tak jsme pak mohli pokračovat. Jemu už se moc předjíždět nechtělo. :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PREVIT: A je to tady, já čekal, kdo s tím přijde, předjíždět se má pomalu a ideálně ještě nejdřív pár vteřin počkat (čert ví na co či koho) a až pak vyrazit. Všechno nás učili blbě, je nová doba...

    Pán v autě s kamerou nejen že neumí předjíždět, nejenže způsobil nehodu, on si to dokonce ani neuvědomil!
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    kokoti, kokoti everywhere.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Taky mám jedno. Motorkář nedokázal přenést přes srdce, že ho předjelo auto. Tak musel holce ukázat, že mu to taky jede. Akorát je málem zabil oba. Na videu to není kvůli umístění kamery úplně vidět, ale málem to položil.

    Jak zabít spolujezdkyni
    http://www.youtube.com/watch?v=54mC_CELzSs
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: U toho si vzdycky rikam, jak velkej idiot musim bejt, abych si kvuli cyklistum kurvil ostrikovace :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    VIRTUALVOID: Společnej jmenovatel těch v pohodě kluků je že na každýho předjetýho cyklistu nezapomenou pustit ostřikovače. Z toho může bejt taky docela nepříjemnost.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: Boha to je picus
    SITH
    SITH --- ---
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    KIE: a jo, nevsimol som si :)
    FORTRESS: CZ/SK dashcam crew, inak v pohode kluci :))
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Když kouknu který experti to tam komentujou tak se divim že těch nehod neni na silnici víc.

    Kompilace ze silnic 52 - Hurá, jedou hasiči
    https://www.youtube.com/watch?v=i5Pqr0CteH0


    Každýho kdo mu vjede do pruhu vyhlásí nebo vytroubí, ale sám jezdí jak prase.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    najlepsie na tom celom je, ze "profesional" si ani nevsimol, ze do nho niekto tukol a siel v pohode dalej.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    KIE: Ten v Oktávce, protože měl dát pár vteřin šanci tomu prvnímu blbci, kterej se zřejmě nepodíval. Taky je možné, že se podíval, ale ta Oktávka vyrazila zpoza horizontu za ním vysokou rychlostí až potom (už jsem to zažil a blbě se to pak vysvětluje). A pro oba: před předjížděním dám dostatečně brzy najevo, že budu předjíždět.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Klasika když to druhý auto v teoreticky horší předjížděcí pozici má lepší výhled a míň se bojí než ten první kdo musí kamion nechat poodjet aby se podíval. Dávám si na tohle pozor.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VIRTUALVOID: Kdyz se potkaji dva blbci, nemuze to dopadnout dobre.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    Nehoda
    https://www.youtube.com/watch?v=4y2vt_fxJeQ


    natocit si vlastnu blbost a este hrdo prehlasovat, ze to nebola jeho chyba. smutne.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PNXNTDD: Hned zezačátku čas 9:00 se tam řeší ten zákaz předjždění kamionů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam