• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SITH
    SITH --- ---
    jinak dneska jsem viděl na vlastní oči ze vzdálenosti cca 10m srážku tramvaje a auta. V tom kopci z prašného mostu dolů na kulaťák, tak to tramvaj docela rychle kalila dolů, a já vlevo vidím jak si auto docela hodně najíždí na tramvajový pás a najednou tramvajový zvonek, za půl vteřiny bum, velká rána, auto odhodila do pravého pruhu přímo přede mě, bok od předního kola dopředu totálně pryč, tramvaj jen trošku bouchlá na podvozku. Vezl jsem děti a ženu, pospíchal jsem, tak jsem kouknul zda mladý kluk v autě v pohodě, byl, tak jsem odjel. Asi to tam ráno pěkně stálo
    DYNK
    DYNK --- ---
    TRISTRAM: tak pokutu za mnozstvi paliva uz platime docela dlouho - zhruba 12 Kc za litr
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    THE_MIRACLE: babis rekl, ze bude potreba nekde sehnat prachy navic, aby mohl rict, ze snizuje statni zadluzeni a schodek rozpoctu, az se ukaze, ze eet novy penize neprinese, tak se tok nabid, ze je hodne nehod a ze bychom mohli udelat takovou dan z nehod a za kazdou neco zkasnout, fakt prima napad, jeste pak udelat pokuty za najezdeny kilometry, nebo i za nenajezdeny kilometry a nejmin by clovek platil nekde uprostred ty stupnice... nebo pokuty za mnozstvi natankovanyho paliva, taky dobrej napad.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    THE_MIRACLE: To je debil :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Už vidim jak ujíždějící fetka bude mít 100k na pokutu pro Bzuka. Blokovka 2.5 - 5k zrovna v chudších krajích kde lidi nemaj plat ředitele ve Skansce je taky vyloženě dobrej nápad.

    „I pojišťovny dávají řidičům malusy, ale rovněž bonusy. Jediný bonus, který jsem v návrhu objevil, je, že ten, kdo má na krku sedm exekucí, dostane sníženou pokutu,“ uvedl Pilný.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THE_MIRACLE: Tak samozřejmě. Bourat je zakázané a dosud to řidiči dělali jen proto, že pokuty byly nízké. Teď už to pod hrozbou vysoké pokuty nikdo neudělá. Je vlastně šokující, že to napadlo až Tik Ťaka.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Pokuta sto tisíc za bouračku? Ťok jde na řidiče zhurta – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/419314-pokuta-sto-tisic-za-bouracku-tok-jde-na-ridice-zhurta.html
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nj, to já si za těch deset let víkendových cest na opravdovou nehodu musím ještě počkat... Ale ano, je to technicky nehoda, že jsem prudčeji zastavil kdysi u přechodu a řidič za mnou si vysklil světlomet, když to neubrzdil.
    Podruhé srnka podvečer na jaře, kdy jsem nebyl navíc vycvičen a brzdil jsem jen tak naoko, i když otec mi jasně důrazně říkal, abych brzdil. Když už se rozeběhla, tak jsem to nedobrzdil a srazil ji, ona se odválela a zmizela. Odnesla to akorát plastová mřížka nárazníku před chladičem Feldy, a moje svědomí.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MVEK: Jo, popojelo kousek a zastavilo, a ja videl ze se rozjelo, tak jsem to tam poslal :D Nastesti jsem to skoro ubrzdil, ale upadla mi znacka a jemu praskla odrazka v narazniku :))
    RALI
    RALI --- ---
    takhle jsem dojizdelk zeleznicnimu prejezdu, obrovska stopka na svitive zelenym podkladu, cedule jak krava ze je svetelne znaceni mimo provoz, hromada vykricniku. Tak jsem si to precetl, pokochal se stopkou na zaver zkontroloval semafor a protoze neblikal cervene, tak jsem to projel a az na kolejich mi doslo, ze vsechny ty vystrahy tam nebyly jen pro potechu oka. Nastesti nic nejelo :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    ADMIX: Teď nerozumím, jako že jen popojelo o kousek a tys nevnímal, nebo jsi viděl špatně, že se rozjelo?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MVEK: Ja mel takhle svoji prvni zavinenou nehodu - stal jsem v kolone na semaforu, skocila nam zelena, ale slyseli jsme sanitku, tak jsme stali - a pak se auto prede mnou rozjelo, a ja jsem bezmyslenkovite dal za jedna a rozjel se mu do kufru :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MVEK: me se tohle stalo co vim 2x v zivote, pokazdy kdyz jsem nekoho vez pozde vecer, nejezdily zadny auta a povidali jsme si. Proste malo pozornosti.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nicméně taky se mi už stalo, že jsem se při čekání na zelenou rozjel na zelenou odbočovací, ale včas mě zarazila žena.
    Nebo, jsem jednou večer před půlrokem projel na červenou mezi Spojovací a Libní u Pražských služeb. Netuším, proč, prostě jsem jel a jel, až se mě žena zeptala, když jsme projížděli prázdnou křižovatku, jestli jedu na červenou. Dodnes jsem nepochopil, co to bylo za zkrat a vyděsilo mě to. Možná jsem taky viděl chodce, nebo nevím, čím to bylo.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Myslel jsem, že grilovačka znamená kontrola/radar (policajti v neoznačeném autě).
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: heh. Mno, mě se stalo tak rok zpátky něco podobného. Čekám na semaforu na Palmovce, čekám na zelenou a když vidím, že skočí zelená pro chodce, nějak se mi to nezecvakne že nejsem chodec ale řidič, a tak se rozjedu a když tu křižovatku projedu, všimnu si, že z leva už jedou auta. Mno, rozčílil jsem se, proč tam jedou když ještě máme zelenou a až pak si uvědomím, že jsem prostě projel na červenou. O pár vteřin později a napálí to do mě z boku oni
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    VIRTUALVOID: Tak to je neco jinyho, to mas pod kontrolou :D Tady jedu 60 a najednou koukam, ze mam pred sebou semafor a na nem je cervena, tak uz mi nic jinyho nezbylo :))
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    JOPS: ty vole zeptej se autora.. posezeni pri grilovani imho
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ADMIX: pfff, za posledny tyzden som si myslel, ze to stihnem tak 5x :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: Tady policajty nepotkas, tak to zas tak moc nehrozi, ale kdybych se prehlid o vterinu dyl, tak jsem to tak v 60 v desti napalil z boku do auta. Me no gusta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam