BINARY_PARANOIC: Ano s tím souhlasím, proto na tom videu není vidět, že by bylo výstražné znamení použito na nikoho cizího.
Ano, pokud do mě někdo nacouvá a způsobí mi škodu tím, že není schopen použít ani jedno zpětné zrcátko, nezastaví ho ani troubení, pak si myslím, že je v pořádku, když si pro sebe v autě na něj zanadávám.
Kde jsem někoho dojížděl? Jediná situace, kdy jsem měl potřebu si s daným člověkem něco vyříkat je ve videu, které tu je o pár postů níže. Ano, pokud mi někdo najede téměř do auta při změně pruhu (na videu to není tak dobře vidět, tam je vidět až druhý pokus o najetí), a následném mém zatroubení (upozornění na mou přítomnost v druhém pruhu) mi na semaforech řve z okna, že jsem čůrák, následně nesmyslně stojí na okresce a ve chvíli kdy ho chci objet mi úmyslně vjede do cesty a vybrzdí - tak ano, mám potřebu se ho zeptat, co to má znamenat.
Děkuji za radu, vzhledem k mému povolání a při formalitách u zbrojního průkazu, jsem musel projít několika psychotesty a návštěvou odborného psychologa, jsem zdráv a čile k světu :)