• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MVEK
    MVEK --- ---
    CAIDEL: Jako o legitimování na ulici jsem věděl, ale u vozidla je to pro mě novinka. Ve světle toho, jak se vždy tak informuje o tom, jak úspěšně proběhla nějaká takováto velká akce je to tedy smutné. Díky těm akcím jsem právě žil v domnění, že mohou.

    Jiná věc je, že jsem měl jednu kontrolu chuť "přejet", když je vidím na pár set metrů, že vyřizují nějaké auto, pak na sebe chvíli koukáme, a pak si teprve usmyslí, že mě zastaví, takže to bylo už ostré brzdění.
    (Ano, měl jsem dojet, kam mi to vychází a zůstat stát třeba padesát metrů opodál.)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAIDEL: Tohle se da snadno mitigovat, kdyz se zeptas ktery osobe jsi podobnej :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MVEK: Ano. Na ulici po tobě taky jen tak z ničeho nic nemůžou chtít občanku (jen v konkrétně specifikovaných případech), nicméně čirou náhodičkou jsi vždycky zrovna jako na potvoru podobný hledané osobě (což je jeden z těch důvodů).
    MVEK
    MVEK --- ---
    To jako, že nemají právo dělat namátkovou kontrolu, takže kdybych se ohradil, začnou vymýšlet, že mám třeba zasviněnou SPZ, nebo světlo, tak to z dálky vypadalo, že nesvítím apod.?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Jo, skoro to tak vypadá :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PHAILO: To skoro vypada, jako bys neveril ministerstvu dopravy a jejich metodice zvysovani bezpecnosti statickyma radarama!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SAMOUT: Ona ale nesmí. To, že se na to sere, je věc druhá. Ty naše dopravní předpisy nejsou v obecné rovině až tak strašně nekvalitní (ačkoli by byla spousta prostoru na zlepšení). Problém je praktické vymáhání, které jede na pyrátské vlně. A bohužel se to zhusta týká i soudů.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Kdy už konečně dospějeme do stavu aspoň jakés takés svobody, kdy policie nebude smět zastavit auto mimo případů, kdy toto buď porušuje předpisy, anebo existuje důvodné (ale KURVA DŮVODNÉ) podezření, že byl za účasti auta / jeho posádky spáchán trestný čin. Jinak zneužití pravomocí a GIBS. Rád bych se toho jednou dočkal.

    Rozsáhlý policejní zátah v Praze překvapil řidiče, bezdomovce i bazarníky - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-policie-praha-4-jizni-spojka-dli-/domaci.aspx?c=A161126_174517_domaci_hro
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DIVA: Typicky tak, že tě na základě plné moci zastupuje nějaké pojištění. Okamžikem, kdy předloží správnímu orgánu plnou moc, se doručuje už jen jim. No a pak ti "zapomenou" říct, že vlastně už dostali rozhodnutí, které nabylo právní moci a znamená, že máš zákaz.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PHAILO: jak muze dojit k zakazu rizeni aniz by clocek vedel, pro predstavu. treba ho nameri staly radar a posta jde na starou adresu? nebo?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FORTRESS: Tak si hlavně prověřuj průběžně v jakém je to procesním stádiu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    PHAILO: Kdyby mi šlo o papíry tak bych to hrotil víc, takhle to jen vyzkoušim a kdyžtak to odmáznu na polygonu. Můj případ neni složitej > Ramer 10C špatnej úhel měření, špatné fotky etc. Uvidíme.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FORTRESS: Ono tyhle služby moc nemohou fungovat z principu. Pokud má být obhajoba úspěšná, musí být vysoce individuální, což znamená, že vyjde na desítky tisíc. Tedy pokud nepoužíváš studenty a šablony, prostě se to nevyplatí. Zaznamenal jsem problémy i u konkurenčních služeb, ale bylo toho méně. Zřejmě proto, že MVP ovládá většinu trhu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    PHAILO: Nechci to linkovat přímo ale je to "#FREEMIKE - DOSTAL JSEM 4 MĚSÍCE NATVRDO a přišel mi YouTube Button!" + nějaký další díly.

    Já teda používám konkurenci inzerující na 30km/h.cz ale zatim brzo na doporučení/nedoporučení
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FORTRESS: Tam je mnohem větší problém, než samotná jednotlivá existence. Kdysi jsem se dopravním přestupkům docela hodně věnoval, takže se na mě občas ještě někdo obrátí s žádostí o radu nebo pomoc. Bohužel jsem zaznamenal už asi deset žádostí o pomoc v situaci, kdy to jejich skvělé pojištění vyústilo k tomu, že dotyční jsou trestně stíháni kvůli maření výkonu úř. rozhodnutí, a to vzhledem k tomu, že řídili přes zákaz. O kterém je bohužel jaksi zapomněli informovat. Takže těch případů bude docela dost.

    A co se týče vězení - 4 měsíce natvrdo? To se mi nějak nezdá.. Máš k tomu nějaký zdroj?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Neměl nastoupit na 4 měsíce do vězení?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FORTRESS: Já už se tak těším, až se téhle primitvní egoistické arogantní existenci něco stane. Né že bych mu to přál, ale ... karma si ho najde. Zmrda.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DRMENGELE: Dobrý brzdy!

    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    HALCYON: Skvělej postřeh! Je vidět, že tu diskuzi bedlivě čtete a tak víte na co jsem reagoval.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Hustej pocit co? Možná to byl ten důvod proč se nevyhnout konfliktu. Přece jenom, už jsi pár tejdnů nic pořádnýho nenatočil a v hlaveň začínala reznout ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam