• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    JOPS: Většina aut, který jsem v UK řídil měla fakt jenom přehozený sezení. Jinak všechno zůstává. Dost blbá je ta páčka blinkrů, protože jí pak obsluhuje stejná ruka, jako řadicí páku...takže se nedá zároveň řadit a blikat
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    JOPS: U mojí sanity to bylo jen přehozené místo řidiče. Jednička od sebe a pak nahoru (nebo dolů podle typu auta). Blinky a světla levá páčka, stěrače a palubní počítač pravá páčka.
    SPM
    SPM --- ---
    PHAILO: Taky ne. Někde je to na tlačítko, někde za volantem, někde je ta páka přímá s tlačítkovou pojistkou, někde je páka s klikaticí... A pořád mi jaksi nejde do hlavy, proč je snad u všech ta zpátečka před D. Zvlášť u novějších BMW to pak vypadá divně, když se tou pákou cukne dozadu, aby auto jelo dopředu...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OMG to je debilní...

    Aspoň že PRND je všude stejně...
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    JOPS: razeni zustava stejny jako u levostranek
    tzn kdyz sedis v anglickym rhd, tak jednicka od sebe a (vetsinou)nahoru

    blinkry a sterace podle auta, nekde to je prehozeny zrcadlove, nekde ne
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JOPS: na Zélandu jednička nahoru od sebe. tak to maj anglani třeba stejně. jediný, co bylo otočený, tak blinkry a sterace
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dotaz do placu. Jak mají Angličané řazení? K sobě nahoru jednička či od sebe nahoru jednička?
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    FERNIE: Krasa. Z pohledu kamery tam bylo par "drastickych" momentu, ale Pan ridic to daval v klidu a s prehledem :) a hlavne ta kamera je dost nizko a samozrejme zaznamena mene svetola. "Severska rallye" jak to nazyvam ja, je tez moje oblibena. Rychlost 00nic, serpetynky a mista, ktera skvele znam. Zadni nahon je frajerina, ja si to zase uzivam s 4x4 pri 3.6. Nejlepsi je sledovat, jak podobny povrch deli lidi za volantem na ridice a drzitele ridickych opravneni :) . A taky na ty, kteri videli den pred tim nejakou bouracku na TV Hovna. Krasa a diky, asi udelam podobne video...
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    FERNIE: Přinejmenším takto by měl dle mého názoru být schopen své vozidlo ovládat onen tzv. "slušný řidič" - pěkná jízda, pane!
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    Přidávám se mezi děs a hrůzu na silnicích. Místo chlastu sem si na hory vzal zadokolku.
    WInter rally - Stage 2
    http://www.youtube.com/watch?v=ALaBBEbbuQE
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    VYWERN: ano, mate pravdu, myslel jsem to tak jak pises. Ja chodil rodicum pro pivo. Ted podle medialniho obrazu uz nemohou deti byt o samote ani vterinu. Je to smutne, ale rodice se asi ridi vic srdcem, nez ze by si rekli, jen at se pekne otrka. Kazdy jsme si jednou zlomil ruku.
    WYMA
    WYMA --- ---
    SCHEEZE: že byl menší provoz bych souhlasil, ale že by to mělo omezit 10 letý dítě v cestě do školy? imho moc ne. s kriminalitou je to blbost, to je otázka pouze mediálního obrazu, nikoliv reálnýho vývoje kriminality. v zásadě nevidím žádnej reálnej důvod, proč by dítě nemohlo dojít do školy, jako tomu bylo před 30 lety.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SCHEEZE: mene kriminality zamerene na deti? To beres kde tyto udaje :) Nemel jsi na mysli spise mene informaci o kriminalite zamerene na deti? :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    WYMA: to mas pravdu, ale nebyla SUV, rodice me nemuseli hlidat, po skole jsem se flakal na ulici, byl mensi provoz, mene kriminality zamerene na deti. Take se tomu divim, ale asi se nakonec budu muset smirit s tim ze budu muset vodit deti do skoly, misto toho abych jim koupil tramvajenku a mohl si cist az vypadnou.
    WYMA
    WYMA --- ---
    VYWERN: hele bydlím nedaleko ZŠ, a tenhle bordel míjím každý ráno. paničky v suv, přednost zprava neznaj, zastavěj kde se jim zlíbí atp.
    a pořád nechápu, proč 10 letý dítě nemůže dojít do školy pěšky, nebo dojet tramvají. to je fakt potřeba ho každej den do tý školy vozit?? pokud si vzpomínám, tak největší prdel byla vždycky po cestě do a z školy :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VYWERN: Retardéry jsou demence, ničí to auta, který navíc při rozjíždění o to víc smrděj.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SCHEEZE: ja treba pro becpecnost jsem, ale mam pocit,ze to resi vzdy nejak blbe - mereni, retardery apod.
    U nas treba je jednosmerka z celeho sidliste a na jedne strane jsou jesle+skolka a na druhe strane zakladka. Pred 20ti lety tam byl jeden prechod a hotovo. Dnes tam nechali prechod, jedno prechazeci misto, dva retardery + tam stoji kazde rano cajti....rekl by jsi si, bezpecne jak cyp. Jenze, mesto postavilo parkoviste pro ucitele okolo cesty, ale uz ne zadne pro rodice, kteri kazdy den rano vozi decka do skoly. Tak si to dovedete predstavit, co je tam za bordel, v jeden okamzik tam na 50m stoji 20aut ruzne pres sebe, z toho se tahaji uprostred ulice decka ze sedacek, ostatni je objizdeji po trave a mezitim probihaji decka z ostatnich aut a cajti na to cumi z prechodu a hlidaji si jen tu zebru, co kdyby. Obcas do toho prifrci jeste autobus nebo zasobovani. Ale fakt diky za ty retardery, ty to vyresily.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    ADMIX: co je na tom spatneho? Ja sleduji denne kdyz tady zavodnici u skoly potrebuji proturovat a vyzkouset svou akceleraci na 150 metrech mezi retardery. A pak taky experti co zaparkuji na tomhle prechodu, vzdyt je to jen na chvili nez nastoupi jejich dite. A deti co jezdi tramvaji jsou najednou v ohrozeni zivota. Jedna blba nahoda...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem tu poprvy videl policajty merit rychlost - u zakladky stala zenska uprostred chodniku s kamerou a merila 30km/h na prechodu, kdyz haranti chodej domu. Tenhle dopravni fasismus se jim tu zacina vymykat z ruky!
    RALI
    RALI --- ---
    JOPS: stale mam i papirovou, spadne mi telefon do hajzlu a jsem v hajzlu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam