• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PHAILO: No pozor, to jsem nikdy nerek, ze system funguje :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Abych to upřesnil. Mě celkem fascinuje představa lidí o tom, že systém funguje a eliminuje debily. Ve skutečnosti systém funguje tak, že debilové na něj z vysoka serou (i v případě, že je jako eliminuje) a jediný, koho eliminuje dostatečně efektivně jsou tátové od rodin kolem čtyřicítky, co se bojí a které chytli jednou na výjezdu z obce, popř. kvůli něčemu úplně vymyšlenému.

    A je to čím dál horší. Pokud se v tom fakt dobře nevyznáte, tak je jen otázka času, než v CZ přijdete o papíry. A je jedno jestli se něčeho dopustíte nebo jen naserete policajta. Kdo s tím zkušenost nemá, ten mi to neuvěří. Ale ta zkušenost časem přijde :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PHAILO: No nevim, ja nastesti cesky dopravni prestupky uz resit nemusim, tak jsem z toho vypad, ale pripada mi, ze to co se verejne resi jsou budto buzeracni prekroceni rychlosti, parkovani v preplnenym meste nebo zbytkac v dechu, proti cemuz mi tahle jizda pripada vyrazne nebezpecnejsi. Jen tam holt neni policejni auto s kamerou, co by to podrobilo testu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Ale nepřišel (s trochou snahy), zákazy a příkazy nefungují ani dnes :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Zase se to tady zvrhlo do diskuse "a to chcete nic nedelat" - nechapu proc. Nikde se tu neresi, ze by se mely prijmout novy zakazy nebo zacit strilet bez soudu, tenhle debil by prisel o papiry i bez legislativnich zmen.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    lidem zacne jebat a az jejich pocit fustrace z vojebani podobnyma strelcama prekroci jejich mentalni schopnost - to zacnou posilat do tech strelcu? :) ja bych se nedivil - lidi jsou labilni v dnesni dobe
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: Jasne, takze nedelat nic :) V tvem pripade to je okorenene tim, ze to je v poradku.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: No a vadí ti to v něčem?

    DANYSEK: A co bys s tím chtěl dělat? Zákazy a příkazy nefungují a fungovat nebudou. Máš nějaké jiné řešení? Možná bych zkusil letákovou kampaň :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: Takze podle tebe je lepsi se s tim smirit a nic s tim nedelat? :)
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PHAILO: Ano, pro mě je taky běžná situace soulož mladých slečen s prolapse konečníkem a nepřijde mi na tom nic zvláštního, ale pro ostatní je to prasárna.

    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DANYSEK: To asi ne, žijeme ve zlém a nebezpečném světě.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: To ze neco denne zazivame fakt neimplikuje, ze to je v poradku.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: Z mého pohledu to byla celkem běžná situace, kterou do měsíce párkrát zažiju a nepřijde mi na tom nic zvláštního.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PHAILO: Ano napsal jsi, že se předjížděné auto uhnulo, což je sice pravda, ale to nemění nic na tom, že je částí auta v protisměru, kde z toho pruhu částečně protijedoucího vytlačil. A psát, že měl protijedoucí krásnou viditelnost a plno místa zní fakt vtipně, když ho mohl spatřit maximálně 2 vteřiny předtím, než ho tou stopadesátkou minul.

    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: 0:22 už jsme probrali, 0:40 je už za hranou, to je pravda.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PHAILO: 0:22, 0:40
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: Čas?
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PHAILO: No ty dvě situace, kdy vytlačí z odbočovacího pruhu protijedoucí auta, je fakt na přesdržku. Nemám nic proti prasení, předjíždění přes plnou apod - ale nikdy ne na úkor protijedoucích, které tim ohrozí.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Nevím jak je to u vás, ale já mluvím o CZ podmínkách :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADMIX: No, to teda nevim. IMHO minimálně třetina (spíš k polovině) "řidičů" není schopna ovládat auto ve zcela běžných, nekrizových situacích, čímž z nich nezřídka dělají situace krizové. K tomu přidáš prasata, a seš daleko na půlkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam