• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: Dneska nikde na JS není úsek, kde by osobáku v pravým pruhu hrozila nějaká újma. Tahle oblíbená blbá výmluva má možná ještě nějaký opodstatnění na některých úsecích D1, začátek D11 a podobných, ale zrovna tady fakt ne... těch úseků s kolejema tam sice pár je, ale rozhodně ne nic, co by rozbilo auto.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: já nic obecného neřekla.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    BLONDYNKA: nerozporuji tento konkretni pripad, ale obecne soudy :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: Když jeden začne a druhý se přidá s basebalovou pálkou a jak se zdá, ještě se tím pak chlubí, tak... víš jak.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SAMOUT: jo a pak to vypada tak, ze pravej je prazdnej a clovek "predjizdi" tam... zejo... :D Ja se nicmene ohradil proti tem diram - ty tam davno nejsou v rozsahu, jakem pises - a nejspis jsis svou lez uvedomil ;-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANYSEK: Jo, jezdim vprostred, protoze jedu devadesat az kilo, takze co bych v tom pravym pruhu delal. Podle tvy logiky by nemel stredni a levej pruh pouzivat nikdo (pochopitelne vyjma tebe a SPM).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SAMOUT: ale prd... i JS se postupne opravuje a rozhodne to neni na vetsine, jak tu tvrdis. To je obvykla "vymluva" tech co jezdi v puli a pred deseti lety tam ty koleje potkali... a od te doby uz stav nezkoumali.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SPM: To je dany ale tim, ze v pravym pruhu jsou na vetsine JS 15 cm hluboky koleje, tam jede s osobakem dobrovolne jen nekdo, kdo fakt nema rad svy auto.
    SPM
    SPM --- ---
    GORG: ono do očí bijící je to hlavně u tý jižní spojky... po městě konkrétně co se Prahy týče, tak je tam těch aut stejně tolik, že nějaké spěchání nemá moc význam a těch křižovatek je hromada. Ale spojka je prakticky dálnice, tam se nikudy jinudy, než vpravo, sjet nedá, takže jet tam úplně v levém je prostě ignoranství... Ono co se týče spojky, tak vyjma těch levoproudařů tam stejně všichni jedou v tom prostředním. To se sice ve městě smí, na to už není žádné ale, nicméně je to škoda vyplýtvaného asfaltu, protože ten třetí pruh je v tu chvíli prakticky k prdu...
    GORG
    GORG --- ---
    SPM: Jo já taky přejíždím napravo, když je tam místo. Na odbočovací pruh se dá zabočit, až když je to potřeba. Nebo jet tak rychle, že to nemůže nikoho prudit.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Když už tu řešíte to podjíždění a vychováváni... už dvakrát se mi stalo, že jsem v Blance odbočoval na Letnou, jel jsem rychleji než pravý průběžný pruh, kde se z nějakého důvodu dementi vždycky šinou 60, a vjel přede mě řidič právě z tohohle pomalého pruhu.

    Můj zen to v tu chvíli nerozhodilo, prostě se pan šnek rozhodl taky odbočit, co na tom, že mě brzdí. Jenže ouha, na konci odbočovacího pruhu se vrátí zpět, i přes plnou čáru.

    Nevěřil bych, že moje hlava dokáže ve vteřině přejít do tohohle módu:

    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DANYSEK: ja pisi vetsinou jen tam, kde to ma smysl :))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    DANYSEK: Ale hovno prave, ochcavky to maj snad v zakladu, ja to tam mam a to mam prave setrivej socik. Oni tam poslouchaj hannu montanu nebo arianu grande. :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FELCARKILLER: firma setri, do sluzebaku handsfree nekupuje,,, ze prej sluchatka staci :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FORTRESS: takovej klasickej pripad :-)

    dost casto vidim pak za volantem vidim pipinu/pipina "dostal/a jsem sluzebni auto" v usich bily sluchatka a cumi jenom dopredu, nezajem o okoloni svet
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ADMIX: Když jsem ho objížděl a přidával zlej pohled tak on oběma rukama něco jedl :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: lol, what the fuck
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    FELCARKILLER: Taky to tam někdy mlasknu a podjedu. Ono pár těhle co viděj někde na horizontu kamion a už zůstávaj v levém a ucpou se ty pruhy oba.

    bimmer
    http://www.youtube.com/watch?v=OCwCVa-ZjYQ
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: A bude v tom figurovat bič a elektrický proud.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYWERN: napises do BESIPu, proc to nedelaj? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam