FELCARKILLER: já se naučil to, že se před něj prostě nacpu, když tam vjede... ty auta co už na dálnici byly stejně kvůli němu už brzdí, takže když vidím, že se tam sere, tak se mu tam nacpu taky... Paradoxně tohle ani nikdy žádnou agresi nevyvolalo (jako že by na mě zkoušel troubit, blikat...), asi to stylu těmhle jezdcům přijde normální :-D
Jinak já měl dneska příhodu s chodci, která málem skončila chirurgickým zásahem do rektálního otvoru. E55 před Benešovem směr na Prahu v 11 večer. Skupinka chodců. Obecně mi přijde, že na tuhle silnici by chodci neměli lézt vůbec, natož v tuhle hodinu za tmy. Ale asi jim to přišlo jako dobrý nápad. Reflexní prvky vůbec žádné, takže nebyly absolutně vidět. Vybavený byly akorát svítilnou, kterou asi pro ušetření cenné energie nesvítily a nějak si to uvědomili v době, kdy jsem byl těsně před nima. Takže tomu jednomu debilů z nich přišlo jako úplně nejlepší nápad mi tu svítilnu namířit do xichtu a zapnout. Lek jsem se jak prase a než mi vůbec došlo co, jak a proč, tak jsem to strhnul do druhého pruhu, kde teda díkybohu v tuhle hodinu nic nebylo. Měl jsem 100 chutí to otočit a tu baterku mu do toho rektálního otvoru narvat. Když si to tak vybavuju zpětně, tak o kus dál jsem zahlídnul jinou bandu debilů v protisměru, kteří šli naférovku pruhem pro auta. Na několika patnících blikala nějaká divná blikací světla. Takže mám skoro podezření, jestli nějakého intelektuála nenapadlo na téhle vůbec nerušené silnici udělat nějaký orientační běh nebo jinou takovou ptákovinu.