• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    SAMOUT: jsi si vedom ze na spouste krizovatek se busy ridi pokyny pro tramvaje? treba pri najezdu na spojku v braniku pro autobusy plati tramvajove semafory..
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    PISKVOR: Průjezd zakázán? Já jsem ale jel do čísla popisného Anděl XY/Z. Jenomže pak jsem si to rozmyslel / nebylo kde zaparkovat - dosaďte si sami. Zkrátka měl jsem důvod tam jet. Přestupek se nestal. Děkuji, nashledanou :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SAMOUT: tramvaje na červenou? Na jakou? Tramvaje nemají semafor. Ale vlastní signální značení
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: no nechtěl jsem to říkat nahlas, že to je problém mezi policejní čepicí a krkem :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: Já ale v žádnym případě nesrovnávám český řidiče s jinejma - to v žádnym případě ale co já potkávám na kruháku tak umí dát blinkr maximálně každej druhej...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: To je pointa (I u těch koloběžek) - číhají, kdo vleze na Andělu do pasti na mamuta (průjezd zakázán), protože je to ýzy kasírování zabloudivších...zatímco o dvacet metrů vedle by museli rozdávat štěstí po pěti bodech ředitelům zeměkoule, a to je vooopruuuz.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: S blinkrama na kruhaci je to u nas zlaty (pokud mas na mysli pri opusteni), vetsina ridicu ho dava. Ja si popravde vubec nemyslim, ze by v CR byli nejak vyrazne spatni ridici, naopak (s vyjimkou tech z Usteckeho kraje, pochopitelne).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: nikde jsem netvrdil že jo
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: Que? Ja za tech vic jak 21 let co mam ridicak na cervenou nejel, a uz vubec ne vedome.

    PISKVOR: Tak jasne, ja to bral prave podle tech "cocek". Je to skvele videt kdyz stojis na autosemaforech zespoda v Jecny.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Občas si říkám, když vidím řidiče u nás, že kdyby dopravní policie dělala pravidelně nějáký brutální zásahy a stačilo by zastavování na přechodu v zácpě, nebo jenom blbý dávání blinkrů na kruháči, tak do roka jezdi všichni v porsche 911.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SAMOUT: Je to klidně možné, že už na to bodají všichni, ale není to jen zmatení? Co jsem tam kdy stál (a co jsem právě teď projel), tak ta červená pro auta a volno pro tramvaje jsou sice v programu synchronizovaný, ale ne zcela identický: tramvaj zdola dostane svoje volno na svým semaforu ("čočky") o pár sekund před auty, jinak by neprojela vůbec nikdy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: mosty se přiznám jdou mimo mě...

    A ano, kdyby povilili ježdění autem na chodníku a deně u toho zařvalo 1000 lidí tak tyhle batikovaný vysmažený hipícu budou furt se slzou v oku mlejt o tom jak máme dát lidem šanci a věřit v jejich dobrotu.


    SAMOUT: Vidíš moje prispevky maj kriploidni omacku a tvoje zas vypadaj jak brekot pětiletýho parchanta co právě rozbil vázu ;)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: Ne, nema. Jen doplneni predchoziho povzdechu, ze na cervenou uz jezdi bezne i busy (pro ty je velmi typickej priklad Kobylisky namesti ve smeru od stanice metra). Ac maj tvoje prispevky nize zcela kriploidni omacku, tak s hlavni pointou, ze na cervenou se nejezdi, nelze nesouhlasit.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Tyhle krávy jenom zvoní, prej se na to ve vozovně blbě koukají, když denně vyrábí autorohlíky ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Spíš bych řekl, že nevynucovaný zákaz je horší než žádný - pokud by ježdění po chodníku bylo tolerováno i řidičům a vešli se tam, nemám iluze, že by se ty chodníky nacpali taky (konečně s parkováním to tak funguje). Neboli "koloběžkáři dělají něco zakázaného, tak je zakažte ještě třikrát, tím se to vyřeší. Ne, samozřejmě že se nebude vymáhat ani jeden z těch zákazů, jenom skuhrat se bude!"

    No a teda hlouběji - je to zástupná oběť: jak skvěle by se nám v Praze žilo, kdyby nám Židi a koloběžkáři nebourali mosty; zde je Nepřítel a zdroj všech problémů, nikam jinam se není třeba dívat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    já teda nechci předbíhat, domejšlet si apod .... ale ... to má být jako ten argument proč je normální prosvištět na červenou?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PISKVOR: Na IP jezdej bezne na cervenou tramvaje, a nikdo to moc neresi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: myslel jsem si že se to bude otírat o boj proti bruselofašistům a jejich homosexualizujícím červenejm na semaforu :)

    Stačí už jen doufat, že příští fašista kterej si dovolil ignorovat jejich právo projet an červenou bude nějáká dvacetitunová kráva ideálně s radlicí :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Myslím že v Sere: logika je "tramvaje mají preferenci, preference je socialismus, mě moje červená sere, červená je fašismus, takže já jsem vlastně odbojář, brm brm brm."
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BTW. sorry že zatáhnu ty debilní koloběžky i sem, ale přijde mi to ve stejnym stylu "koloběžky neubližujou, to lidi, pojdme se chytnout za ruce a budeme spolejhat na lidskou dobrotu"

    Až se dostanu k moci, nechám všechny tyhle lidi sterilizovat a jejich děti půjdou na převýchovu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam