• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    EXAGE: Kdo si koupí Hyundaie, nadosmrti kunda je
    SPM
    SPM --- ---
    Asi ho nějaké řízení nezajímalo :-D Což mi připomíná, že jsem včera taky narazil na výbornou ukázku sledování okolního provozu. Na jižní spojce byla v levym pruhu nehoda. Poměrně často se při téhle události stává, že ty auta jedoucí pravým pruhem uhnou před nehodou do odstavného. Těm v levém pruhu pak zůstane ten pravý volný. Takže to místo nehody se objede ve dvou pruzích, čímž se nemusí řadit do jednoho a vytvoří se o dost menší kolona (která v ranní špičce jinak může trčet až na dálnicích). A kupodivu tohle ten den ráno fakt fungovalo a objíždělo se to... až na toho tydýta vlevo vedle mě, který už se zpátky do toho levého pruhu nevrátil a natvrdo mi zkřížil cestu / nechal mě v tom odstavném.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    EXAGE: ...na klíně měl psa, no :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Dnes jsem nepochopil řidiče i30 combi... nejprve by mi narazil do boku kdybych v Povltavské nedupl na brzdu a v Blance když jsem ho předjel, protože se motal od čáry k čaře, tak mi následně přidal a zase mě chtěl snad trefit na blatník, načež jsem musel brzdit. Na klíně měl psa, v autě dítě. No radši jsem sjel sjezdem dřív, kdo ví, co by ho ještě napadlo.

i30 combi
    https://www.youtube.com/watch?v=0qO4L24ke7I&feature=youtu.be
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DURDIN: tohle se deje celkem casto, proto nechapu, jak nektere matky mohou strcit kocarek do silnice driv, nez se podivaji a ze jich to dela mraky.

Jinak me to vcera nedalo a pote, co mi jeden kluk nedal prednost z prava a pak dalsimu autu o krizovatku dal,tak jsem pribrzdil, ze jen jestli to vi, aby daval bacha a kluk ze mu to doslo a ze se omlouva :)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Jak se tu řešilo nedávno ježdění na červenou tak mě s dětma předevčírem málem sejmul na přechodu nějaký dědek v citroenu. Vyjížděl do prava a červená pro něj asi neplatila. Ještě se vztekal co mu tam jako lezeme a když jsme drželi děti at tam nevběhnou tak to jako slavnostně jakože projel. Jako chápu, že tyhlety přechody "za rohem" jsou dost o hubu, ale tenhle má opravdu svůj semafor, kde je pro auta červená, když mají chodci zelenou, ne takové to klasické "bliká tu oranžový panáček".
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: šašci
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: To je danťok, netřeba se vzrušovat. V pondělním Rudém Právu: "tak to teda ne, já svoje občany tolik platit nenechám, zarazil zlého rádce hodný car." Tenhle model teď jede ve velkým, a Ťok u toho vždycky podrží - za poslední měsíc nejmíň třikrát. Asi na něj taky má složku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    áááá někdo se nudí :D

Odtahy vozidel si chce stát řešit sám. Služba podraží o tisíce - iDNES.cz
    https://ekonomika.idnes.cz/...-odtah-vozidel-dke-/eko-doprava.aspx?c=A181102_436818_eko-doprava_tanc
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SAMOUT: Na Barranďáku taky nejezdí, a přesto tam mají autobusy od Dvorců zvlášť fázi volna, signalizovanou jenom čočkama:

Modřanská
    https://goo.gl/maps/My1MxAjrP532
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PISKVOR: Hlavne proto, ze tam nejezdi tramvaje, ty jsou o par set metru a jednu krizovatku dal :-).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MATHEZ: Na Kobylisích tohle není, tam jsou spolu se zbytkem dopravy.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    SAMOUT: jsi si vedom ze na spouste krizovatek se busy ridi pokyny pro tramvaje? treba pri najezdu na spojku v braniku pro autobusy plati tramvajove semafory..
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    PISKVOR: Průjezd zakázán? Já jsem ale jel do čísla popisného Anděl XY/Z. Jenomže pak jsem si to rozmyslel / nebylo kde zaparkovat - dosaďte si sami. Zkrátka měl jsem důvod tam jet. Přestupek se nestal. Děkuji, nashledanou :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SAMOUT: tramvaje na červenou? Na jakou? Tramvaje nemají semafor. Ale vlastní signální značení
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: no nechtěl jsem to říkat nahlas, že to je problém mezi policejní čepicí a krkem :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: Já ale v žádnym případě nesrovnávám český řidiče s jinejma - to v žádnym případě ale co já potkávám na kruháku tak umí dát blinkr maximálně každej druhej...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: To je pointa (I u těch koloběžek) - číhají, kdo vleze na Andělu do pasti na mamuta (průjezd zakázán), protože je to ýzy kasírování zabloudivších...zatímco o dvacet metrů vedle by museli rozdávat štěstí po pěti bodech ředitelům zeměkoule, a to je vooopruuuz.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: S blinkrama na kruhaci je to u nas zlaty (pokud mas na mysli pri opusteni), vetsina ridicu ho dava. Ja si popravde vubec nemyslim, ze by v CR byli nejak vyrazne spatni ridici, naopak (s vyjimkou tech z Usteckeho kraje, pochopitelne).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: nikde jsem netvrdil že jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam