• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KUHL: Ne nebyl, máš pravdu, stahuji tento názor a přidám se do tohohle pointless rantu na bohatý lidi s autama.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KUHL: to je videt i v jinych MC....
    FORTRESS: akorat tohle moc "nenaskalujes"... i kdyz tam kazdej zastavi na minutu, tak tam stezi vylozis polovinu jedny tridy.... schvalne, kolik trid ma prumerna skola? :-)
    KUHL
    KUHL --- ---
    DANYSEK: na Praze 7 před skolama ulice rano zneprujezdnili. Prostě zákaz vjezdu a hotovo. Funguje to a všichni jsou šťastný.

    FORTRESS: byl jsi někdy ráno před nějakou školou? Myslíš te tyhle místa jsou volný? To ses asi zbláznil. Vše plny,klidne tam to auto parkuje hodinu; pak přijde nějaká panička a když se ozveš, zjebe te aby ses jako neposral, že ona snad může odvést svého synacka do školy (nebo nejakej blb)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: tak to res s mestakama, ty demente ;-) opet jsme u toho, ze tam sice hlidaj prechod a tyhle veci neresi... a je uplne fuk, jestli tam jako dement stojis ty nebo nekdo jinej.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    U škol už jsou častá K+R místa pro vyložení dětí. Nevim že je z toho tady takový drama.
    SPM
    SPM --- ---
    HANZO: ono bych navíc podotknul, že ty náplavy v noci jsou obvykle doma někde v poli a netouží po tom parkovat ti před školou :-) Takže na tom místě nejspíše parkuje nějaký überměšťák jako ty, co si pořídil auto, aniž by ho měl kde parkovat a musí si s ním vozit prdel po městě :-)
    HANZO
    HANZO --- ---
    DANYSEK: píšu ti ty demente, že tam parkujou lidi celou noc a celý den. Jinak je tam vždycky volno, protoze se tam rodiče nezdrzujou. A zásobování školy má vyhrazeny parking úplně jinde.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: a kde bys ty chytraku zastavil v pripade, ze by tam vykladal dite ci zbozi do skolni kantyny nekdo jinej...? :-) Ne, tyhle mista tam nejsou proto, aby byly volny zrovna v moment, kdy ty se tam priprdelis.
    HANZO
    HANZO --- ---
    GLOBETROTTER: mne je jedno, kde budou parkovat, ale rozhodně ne na vyhrazenym parkovišti před školou, kde je omezený parkování přes den na 15 minut.ale protože tam nejsou modrý zóny, tak tam klidně parkují celý den..
    A kvůli takovým curakum pak musím zastavit na žlutý, abych vysadil děti
    HANZO
    HANZO --- ---
    PISKVOR: měl si pravdu, za minutu jsem to nezvládl. Bylo to 75 vteřin od zastavovani auta až po odjezd od chodníku. Stydím se.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    GLOBETROTTER: To ještě nic není, dneska jsem někde četla názor, že děti a studenti, co bydlí mimo Prahu, by neměli jezdit do přecpaných škol do Prahy (a nejlíp asi ani v tom okolí Prahy), ale měla by jim být přidělena nějaká méně vytížená škola - už vidím, jak syn by místo na matematický gympl do Prahy (hoďku MHD) jezdil třeba na ekonomku do Českýho Krumlova ...
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    Já bych řekla, že se školama/učitelama, stejně jako s doktorama (tam už to konečně zkouší zdravotní pojišťovny zatrhnout) a s dalšíma pár věcma/službama je to podobný - když je někde něco výborný a nebo aspoň dobrý, tak vedlejší obec/město/pražská část investuje peníze a danou věc(teda spíš člověka) si přestěhuje na své území a pak se hrozně diví, že tam lidé za nima jezdí z té původní lokality a světe div se autama ...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HANZO: Takže náplava má parkovat v polích a po městě jezdit výhradně MHD, aby synáček/dceruška měšťana si mohl/a vozit prdel v autě až ke škole a maminka/tatínek nemuseli do toho svého officu jet MHD jako nějaké socky. Ty máš fakt dobrý myšlení.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: voz si koho chces kam chces, ale nechovej se u toho na silnici jako obycejny dobytek :-) Mozna jsi prehledl zahlavi, tohle je klub slusnych ridicu, ne klub prasat na silnici (kam zda se patris).
    HANZO
    HANZO --- ---
    WARSHEEK: tak si trochu protiřečíš. buď řešíš spádovost a nebo ti to není jedno. promysli to znova ;)
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    HANZO: Nee to ne, jedno mi to není. Já jenom nechtěl aby o ty dvě ulice vedle chodila s tvejma dětma!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "němel bys parkovat kde se nesmí - blokuje to provoz"

    "bůůůů bůůůů vy mi zakazujete jezdit autem, bůůů bůůů"

    Já jsem jako tolerantní ale tyhle náplavy by si měli po naplavení dělat ještě extra řidičák na Prahu.
    HANZO
    HANZO --- ---
    WARSHEEK: přesně, proto si ty frknul dítě do spádový školy a je ti jedno, že o dvě ulice vedle by mohla dostat mnohonásobně lepší vzdělání
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "Jenom na minutu zastavím"

    Doporučuji v zimě ZŠ Jižní na Spořilově, tam je to už na nějakej výzkum, maminky zajíždějící na sněhu až ke škole (mohli by dítě vyhodit na zastávce, ale to by muselo jí o 31,11 metrů víc /přesně změřeno/) uličkou, ve který v podstatě každá cca 5 minut driftuje než vůbec k tomu vchodu vyjede, za ní fronta která samozřejmě brzdí celou Lešanskou (včetně MHD). Je to jak v nějakym bizar filmu ve kterym se Marie Antoinetta přesunula do současnosti a 400x se naklonovala.
    HANZO
    HANZO --- ---
    DANYSEK: přesně, potřebuju rady od někoho, jestli můžu nebo nemůžu vozit dítě do školy autem. každopádně škola je to malá, větší děti do ní chodí pěšky nebo mhd, stejně jako budou moje děti, až na to budou mít věk a místo nich tam budou jezdit autem zase jiní prvňáčci, ty morální majáku

    PISKVOR: zítra si to schválně stopnu
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Sorry za OT, ale kdyby rodiče neměli touhu hledat nejlepší školu pro svojí ratolest a řídili se spádovostí, tak jsou tyhle školní zácpy mnohem menší.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Ted jsem byl taky lehce rozladen, protoze jsem pred tou skolou stal cca 6minut, nez ctyri matky zaparkovaly a dalsi uvolnily jednosmerku a dalo se projet. Celkove se tam rano v jeden moment mota klidne 15 aut a fakt se nejednalo o zastaveni na minutu, protoze i kdyz se to jednomu podari, tak se to nepodari dalsim ctyrem v rade a ten posledni to jen sleduje a ceka a ceka a ceka a hlavne zbytecne, ze ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam