• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Největší poděl je ta dashborad/kalkulátor/prostě kde je spotřeba a rychlost, tak to aby se vyndalo se musí vyndat buď volant nebo celej vršek horního panelu. Z nějakýho důvodu se mi nechce lézt do volantu, tak to sundám celej vršek, aspoň se ze zajímavosti podívám jak to vlastně vypadá uvnitř. + možná upraduju repráky, pokud bude potřeba.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    GEMBIC: Už jsem si i zjistil jak je to u těch airbagů, tak paráda. Za ty tři měsíce přibyli i nějaký informace z elektroniky i elektrotechniky, tak se těším. Vyndal jsem si zepředu i klakson a přemýšlím, že si pomocí arduino uno udělám podobnou hračičku jako má tesla s těmi custom klaksony. :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    FRK_R23: Jestli to není android, tak není.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GEMBIC: Není vykrádání autorádií už dneska trochu pasé?
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Tak už jsem se k tomu odhodlal.

DIVA
    DIVA --- ---
    Well done, tenhle me skasnul o bura, diky ti neznamy hrdino.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NJAL: ALEMOHLOBY!!!!
    NJAL
    NJAL --- ---
    CAIDEL: Takze predpokladam, ze napriklad nic v Cechach se take nesmi oznacit jako "turecke hospodarstvi", aneb za kazdou cenu chceme byt pedanti... Geez.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    CAIDEL: některý zákony ještě nestihli deeuropizovat.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NJAL: A že UK není v EU je takový nepodstatný detail, co?
    DIVA
    DIVA --- ---
    SAMOUT: kdyz te zmeri osobne, coz se tam venku normalne stane, bodujou to. Kolik potom kde v budoucnu dostanes sanci zaplatit na dalsich pokutach, to zucastneneho meritele rekla bych spise nezajima.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DIVA: Z automatickych radaru body neplynou. Letos jsem po dlouhych osmi letech zas jednou platil za rychlost (bacha na Medonosy), a bodovej zaznam za to nemam, ted jsem se dival. Merit rychlost jsem policajty nepotkal uz mrte dlouho, s automatem je min srani, a vic penez (jede 24/7).
    DIVA
    DIVA --- ---
    SAMOUT: mereji, co by nemerili. A body za to ofc jsou, jak by nebyly. Tam venku za prahou neni sraz a nekonecna hlubina
    NJAL
    NJAL --- ---
    SAMOUT: To vypada jako poctive eurounijni reseni. ;-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Řidiči v Cambridge šílí. Kruhový objezd má nově 36 semaforů - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-kruhovy-objezd-v-cambridge-ma-nove-36-semaforu-40492987
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAIDEL: Rychlost uz vetinou nemerej policajti, ale automaticky radary, pak ti jen prijde liebesbrief z mistniho dopravniho odboru. Ani za to nejsou zadny body, nikdo neskryva, ze je to jen forma vydelku obci (kdyby ti sebrali ridicak, tak bys nemohl jet rychle, a poslat vykupny, takze body jsou vlastne nezadouci). Mestaci akorat kontrolujou parkovani na zonach (kde to nedela Eltodo, nebo nekdo podobnej). Statari spis zastavujou auta s dredarema, a podobnejma podezrelejma zivlama na "beznou silnicni kontrolu" (aneb prudime, protoze muzem).
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SPM: Myslím, že v tomhle případě před pokutou nechrání ani tak "nekokotismus" příslušníků, ale spíš to, že policie už vlastně na jakoukoli formu dohledu nad chováním na silnici (mimo měření rychlosti) dávno rezignovala.
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: Tak on pan expert cituje/vysvětluje přesně to, co v těch dopravních předpisech je (a ne, ty slepice podle předpisů v pořádku nejsou, pokud se jim to auto zrovna takhle neporouchalo a nezůstalo tam stát). Což tak prostě je, stejně jako klakson je upozornění při předjíždění nebo pro odvrácení nebezpečí a ne když tě nasere nějakej kripl (nehodnotím, sám se občas neudržím...), stejně jako dávání přednosti je jasně dané, ale v ucpaných městech jsou situace, kde z té vedlejší by se tam nedostal nikdo a tak podobně. Druhá věc pak je, že ten přestupek by měl mít nějakej materiální aspekt, kterej zrovna u děkování varovkama asi půjde dost těžko dokázat... takže si myslím, že by člověk musel mít smůlu na fakt velký kokoty v uniformě, aby za tohle tu pokutu dostal :-)
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: jj, a ty 2 mlade slepice o par prispevku nize jsou tim padem podle pana experta v poradku, protoze "vystraha". :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam