• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    NJAL: Evidentně tam nepředpokládal nikoho, jet tam někdo 90 tak musí hodně na brzdy. A být to třeba hasiči tak je po dodávce.
    NJAL
    NJAL --- ---
    NJAL: "ale zapne je" - melo byt "ale zapne ji" (sirenu)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    To misto je strasne debilni, kor po ranu. Mmj je to po ty kolinsky silnici z obou stran k ty krizovatce hodne z kopce.
    NJAL
    NJAL --- ---
    STRACENA: Pokud jeli se sirenou, tak uplne jasna, pokud jeli bez sireny (nerikam ze jeli, ale z videa to poznat nejde a nekdy tohle vidim, auto s majaky jede k precpane krizovatce typu Vypich, ale zapne je az ma zacpu tesne pred cumakem, ne driv, a pak se dost divi), tak mozna nepredpokladal auto jedouci takovou rychlosti, ale porad je vicemene jasna.
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: No uprimne i tomu nakladaku co je pred autem v zaberu to tam strelil dost na tesno.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    TAX: No právě, když z vedlejší nevidím na hlavní přes auto, tak počkám ne?
    TAX
    TAX --- ---
    STRACENA: dodavka asi za osobakem byla videt, ale mozna dodavkar nevidel cajty. u takovych sudu mam strach i o posadku v rally zavodnicce s ramem, tady se museli borci strasne domlatit. :(
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    Jasná chyba dodávkare, diskuse plná hejtu na cajty.

Děsivou nehodu policejního auta na Kolínsku zachytily kamery - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-desivou-nehodu-policejniho-auta-na-kolinsku-zachytily-kamery-40506972
    TAX
    TAX --- ---
    takto na vychcandiry
    Vynucování si přednosti není ZIP. Nedělejte tyto chyby | Stream
    https://www.stream.cz/rady-a-navody/vynucovani-si-prednosti-neni-zip-nedelejte-tyto-chyby-65218071
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tohle sem neslo nedat. Parada.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Achjo
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: je prokazatelne, ze tvuj organismus tolik alkoholu nezvlada ;-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Mám už v sobě 3 jamesony a 2 desítky Matušky, tak nevím jestli se mi to zdá ale může mi někdo potvrdit že ten člověk napsal tuhle píčovinu.

Bez nadsázky, nemůžu tomu uvěřit.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: trosku jinej pribeh... tady ted se bavime o nekom, kdo mel zjevne prachy i na to, aby to dotah az k US - coz fakt neni zas tak levna sranda... zvlast kdyz jeho argumentace plavala na vode. Chapu, rozlisovat detaily je nad tve schopnosti... ;-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: Tak to může bejt pravda, alkoholu se nebráním - nicméně ještě jsem nedošel do fáze kdy bych si ožralej sedl zavolant - ale dám si pozor.

Upřímě řečeno, mám spíš strach o tebe. Tvůj výkřik o alkoholu si beru k srdci, ale napadá mě, neměl by jsi raději přestat chlastat ty? Přecejenom si nepamatuješ svoje názory který jsi tu nedávno psal - tam si myslím že je ten etanolem omámený vykřičník trošku větší ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: mel bys min chlastat... :-) Mohlo by se ti stat, ze skoncis stejne jako ten typek, ktereho tu oplakavas.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: Takže je to zbytečný, stejně to dalším nehodám nezabraní tak proč ho trestat?

Heled pomůžu ti, za chvíli budeš v krizi kdy budeš muset třeba odpovědět na nějakou otázku, tak si prosímtě najdi nějakej post kde jsem napsal třeba "vole", rozbreč se že to je ad hominem a že je to vošklivý a uteč ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: a kde tvrdim, ze zabrani? Ale kazdej se ma (osobne) zodpovidat za to co (osobne) spacha. Tecka. Cemu nerozumis? ;-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: A k čemu to bude ten trest? Zabrání to snad nehodám na silnicích?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: fajn, tak to uzavreme s tim, ze dostal co mu nalezi a dobre mu tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam