TRISSIE: no otázka jak moc kritický to taky bylo, žejo... :-) Ono ve chvíli, kdy je to obložení sjetý tak, že by se fakt mělo rozpadnout, tak to fakt vydává hrozný zvuky. Pravda, ne všichni je asi slyší, kamarádova nevlastní dcera mu takhle přivezla auto, že tam něco drhne, po tom, co se ten kotouč úplně rozpadl. Rozpadl se, protože tam došly destičky a nějakou dobu brzdila o kotouč přímo brzdičem. Což musí dělat šílenej kravál, ale ona to asi neslyšela :-)) Druhá věc je, že při mizernym stavu obložení to prakticky pořád brzdí dost dobře na to, že to na těch válcích na STK projde. Když to nebrzdí na válcích, tak je většinou problém někde jinde, typicky se zasekne pístek nebo vodící čep na tom brzdiči, eventuelně destička v tom držáku třmenu. Což se zase děje proto, že při servisech se na tohle sere. Když se sjedou destičky, tak se tam bouchnou nový a hotovo. Když jsou sjetý kotouče, tak se k tomu vymění kotouče. Ale na nějaký výměny čepů, pístků, čištění a podobně se sere. To není kritika tvého servisu. Moje zkušenosti s opravováním brzd přes servisy byly takové, že jsem si to pak taky začal dělat sám, ačkoliv to můj obor není.
Jinak jestli chceš ztratit iluze úplně, tak na STK na ty auta, co tam přiveze servis, se většinou nekouká vůbec nebo dost povrchně :-) Takže u tebe možná štěstí, že to na ty válce vůbec vzali a něco to ukázalo :-) Na tomhle se mi líbí, jak se u nás argumentuje, že STK nemůžou dělat servisy, protože by to byl střet zájmů. A pak ve finále stejně drtivá většina lidí nechá STK vyřizovat svůj servis, protože když tam jedou sami, tak je vyrazí za nějakou úplnou hovadinu (mnohdy i vymyšlenou), skejsnou tam několik hodin, pač všichni kamarádi od servisů jdou na řadu před nimi a když je s tou hovadinou vyrazí, tak s tím stejně běží zase zpátky do servisu.