• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOOMIX: tak on byl hlavně naloženej, něco přes 2m3 a hned máš 4t v zádech
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PALEONTOLOG: to bych chtěl vědět, kolik ten modrej idiot jel
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KUHL: k tomuhle bych doplnil stání na žlutých čárách v koloně, takže to pak píčus zablokuje a nemůžou jet ostatní směry, což se mi stalo nedávno v Hradci na Gočárovce. Měli jsme z tohohle směru z Břetislavovy zelenou, přede mnou tranzit odbočoval doleva a na čárách stálo auto. Dostalo od řidiče dodávky asi minutovou trubku a nadávky z okýnka, než se kolona hnula.

Pak druhá věc - jedu po Pilnáčkově a odbočuju doleva do Akademika Bedrny k Aldisu - POKAŽDÝ zůstanou v křižovatce stát auta, která přijíždí z mého směru zprava odbočují doleva do Pilnáčkovy, protože dávají přednost protijedoucím. Jenže tam stojí ikdyž já mám dávno zelenou. Takže se už automaticky rozjíždím s rukou na klaksonu. Kdyby fízlové pokutovali tohleto najíždění do křižovatky když ji nemůžu opustit, to by bylo peněz!

Jo a ještě Pospíšilova - vpravo zákaz zastavení, vlevo POLICEJNÍ SLUŽEBNA. Každý ráno stojí několik aut na blikačkách 100 m za tou značkou zákazu zastavení, protože si jdou JENOM do pekárny pro svačinu. To že brzdí autobusy MHD a ostatní auta, co ho musí objíždět mu je u prdele. Kdyby ráno vylezl policajt z teplýho kanclu a začal to vybírat, tak má za dopoledne tak 50k v kapse.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOOMIX: no a nejdřív se k němu museli prokopat

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOOMIX: Ajajaj, asi ho šéf nutil jet rychleji a psát během jízdy SMS, nemůžete se zlobit, bylo fakt hodně práce, chcete snad aby nám došla hlína?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Smrtelná nehoda na D0 za Prahou. Náklaďák nacpal auto pod kamion - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/prazsky-okruh-nakladak-kamion-nehoda-smrt-policie.A250411_093312_praha-zpravy_fred

Tam co je ta šipka, tam je to auto, co bylo mezi kamionem a tímhle jelitem, co do něj narazilo zezadu

KUHL
    KUHL --- ---
    DOCKINEZ: jj. Nám retardi parkujou přímo před barákem, do kteryho je vjezd. Všichni jen na chvili, případně jsou agresivní, že rozsvítil blikacky, tudíž to můžou a já mám jít do prdele. Zmrdi!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KUHL: + pokutovat a hlavně _odtahovat_ všechny ty dementy, kteří nechávají auta stát na blikačkách, i když si „jenom odskočili pro cigára do trafiky“ apod.

Zmrdi.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NJAL: Už jsem taky musel.. :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NJAL: Já taky nechápu, že ho tam ještě někdo nemá (prosím nekomentovat případný dvojsmysl :-) )
    NJAL
    NJAL --- ---
    Pan Pitomio Adamura je nejlepsi v ignoru. :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: me zaujal ten ostatni provoz, naprosto bez reakce:)))

Kamion: malem rozsmelcuje nasracku dve auta a projede krizovatku na brzdach na cervenou
    Nikdo: nic.pl

Ovsem pak jsem si to dal i se zvukem a doslo mi, ze vsichni byli v naprostym bezpeci diky tomu "Jezusmarija!" ty pani z auta, ktery to natocilo
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: hezky tu diskutujes se svymi halucinacemi 😂
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: ale neumej tak spontanni "🤣"
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Prosímtě Danýsku, popros tady na tomhle webu ať ti vytvoří alespoň trochu stylovou urážku-odpověď: https://chatgpt.com/

Tohle je příšernej cringe, hladový děti ve čtvrtý třídě jsou originálnější
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HAR4NT: a tak na to by pri detoxu v lecebne prisli 🤣
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DANYSEK:ale to takhle jen tak nemuzes rict, kdyz nevis, jak by se choval bez nich..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Wow, takhle originální odpověď jsem nečekal, jak od Swifta, ostrá jako dýka! :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: fakt uz ty drogy vysad, chovas se jako dement 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam