• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: to je dobrej catch, ale modrou zónu s vystupováním do průjezdného profilu tratě na desítce nemaj :-P
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: nekde ani s carama neztraceli cas :D Aneb zaparkuj si treba do krovi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPM: výbornej příklad je trojská ulice v praze 8. to je normálně tankodrom. tak aby z toho dopravní odbor udělal kus civilizace, nakreslili na ten tankodrom čáry, napůl na úzkej chodník a napůl na rozbitou vozovku. místy šli ještě dál a obkreslili modrou štěrkovou plochu mezi silnicí a kolejemi. jestli bych měl ukázat na čistokrevnej lidskej zmrdismus, úřední zlovůli a mámvpičismus po česku, bude to tahleta ulice.

Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/U1V1gwpppuYsqL6a9

Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/xUDrbGXuwkfbEF5g9
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    :)
    -vyčítaj nám že parkujeme na silnici
    -hm, měli byste tak, aby šlo projet
    - ALE V PRAZE TO DĚLAJ TAKY!!!
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: ono se na to sere i v Praze a ještě se do toho místa namaluje modrá čára, aby to místo, kde se parkovat jinak nesmí, šlo zpoplatnit :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SITH: ale do te vasi vesnice je vjezd povolen take... zrovnatak jako do te Prahy.
    V silnici se parkovat smi za predpokladu, ze tam zustanou 3m pro kazdy smer jizdy (§ 25, odstavec 3) - a na to se na tech tvych vesnicich jakoze rado dost casto sere...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: Co to má společnýho s (ne)ježděním MHD? :)

Co je to za emoce toto? :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    SPM: ja se nijak děsně nerozciluju. Ty jsi přišel jen prudit vid?
    SPM
    SPM --- ---
    KUHL: když se tu tak děsně rozčiluješ, že je zajebaný celý město... Ne nejsem, nejsem ani z Moravy, ani neparkuju na chodníku a ani nikomu nepropíchávám kola, když mi zaparkuje před barákem.
    KUHL
    KUHL --- ---
    SPM: kde jsi vzal ze si vozim prdel po meste autem? to by me zajimalo.. a ano, prazsti balici z moravy taky parkujou na chodniku. Nejsi to nahodou ty?
    SPM
    SPM --- ---
    KUHL: no alergii na to, že před barákem stojí někdo jinej než já, tu nejvíc předváděj hlavně ty pražší balíci, nejspíš původem odněkud z Moravy :-) a vůbec, že si po tom městě vozíte prdel v autě a nejezdíte tou nejlepší MHD v Evropě co tam máte :-)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUHL: i se žlutou kartou jde vyhrát zápas..
    KUHL
    KUHL --- ---
    PALEONTOLOG: četli jsme tu tvoje naschvaly a hejty, to neschovas.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUHL: já jsem ten pirát silnic, co mu neškrtli 14 let ani jeden bod :) bacha na mě :D
    KUHL
    KUHL --- ---
    PALEONTOLOG: ano, když nějaký kripl parkuje na chodníku, vadí mi to. Ty jsi s tím v pohode, jako slušný řidič? Jo pardon, ty vlastně moc slušný nejsi..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jinak jsem se přišel podělit o zkušenost, že při výjezdu z rezidenční zóny nemám přednost zprava, i když to podle křižovatky vypadá. a v rezidenční zóně neplatí přednosti zprava 8-| fakt jsem to nevěděl, nesuďte mě moc přísně :))
    SITH
    SITH --- ---
    KUHL: zlobit se nebudu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUHL: hele jestlipak náhodou nevyčítáš to samý co SITH, tedy že ti vadí, že k tobě přijel někdo cizí :D jim azasíraj vesnici, oni zasíraj prahu, pražáci zasíraj dálnice a tak by šlo pokračovat donekonečna :D
    KUHL
    KUHL --- ---
    SITH: nebudeš se zlobit když ti nevěřím?
    Tady ta vesnička arogance, vse je všech, ale když mi zaparkujes před barákem, vypustim ti kola, prazaku zasranej, mě vždycky fascinavala. Co si ty lidi o době mysli?
    SITH: k tobě do balkkovy je vjezd povolen jen tobě a nikomu prespolnimu?
    Nějaký echo me fakt nezajímá, zajímá mě přístup kokotu, co kazdej den zacpavaj Prahu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GLOBETROTTER: myslím, že když se nebudeš chovat jak debil a fakt budeš mít v autě ty děti, tak budeš v pohodě :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    božínku, jak mám ty krajinky za /rahou rád, ale ty lidi, jejich schopnost pochopit atp... peklo.. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam