• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    JUSTLIKEU
    JUSTLIKEU --- ---
    Odvodňovací kanalek mi zatostl drny...

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DRAGON: máš pravdu, a právě proto se u tohoto typu dává současná fotka ze stejného místa, aby si šlo prohlédnout změněné detaily, aniž bys musel být místní. A i místní můžou mít problém identifikovat přesné místo, odkud stará fotka je. Jako mě by asi trochu rozladilo, kdyby sem někdo házel staré fotky třeba Olomouce bez kontextu dneška. Co já vím, co se tam změnilo?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Hrad Zvíkov

RAB1T
    RAB1T --- ---
    NEI: To staré ještě asi o 50 až 100 m výš. Tak na úrovni křižovatky s ulici Ve Smečkách.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    RAGNAROK: svůj k svému.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DRAGON:
    dyt je totalne nezajímavá ulice, měsíční krajina
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    NEI: To jsem se chtěl taky zeptat, ale rikal jsem si nebuď za picu... Tak děkuji ze to dal nekdo jiný
    NEI
    NEI --- ---
    DRAGON: To je obrázek z totožného místo jako ten starý?
    Nějak se mi ten záběr nezdá a moje OCD se předem omlouvá za rejpání.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATT: hele o to úplně nejde, ono pokud tu ulici zkrátka neznáš, tak ti asi jeji novodobá podoba nepomůže, bude to pro tebe ulice jako jakákoliv jiná, to asi nebude pro kluky a holky z Krkonoš, víš :) ale tak když je ten pátek, tak tady ji máš, snad ti to pomůže ))

MATT
    MATT --- ---
    DRAGON: ach ten pragocentrizmus ;))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JND: tak si to teda mysli :)
    JND
    JND --- ---
    DRAGON: A si teda myslím že když se to tady jmenuje Před a Po tak to třeba je .
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JND: tak mám za to, že u některých fotek asi netřeba típat screenshoty z google map, Žitnou asi každej zná.
    JND
    JND --- ---
    DRAGON: Tak sem ,ale hod i současný obrázek.

Starých fotek je všude hafo ,já tohle auditko pochopil tak že se tu objeví obrázky dva Před a po ....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak tohle mě dostalo, Žitná ulice :)

PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    GIRAFFKA: A pokud je ta fabie sluzebni, tak ma navic i lepsi prostupnost nez tatrovka.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK: pozor, z vlastni zkusenosti vim, ze fabii lze odvezt i to, co se do ni nevejde! Tak aby to nemeli zkresleny.
    CUKI
    CUKI --- ---
    87HIGHFLYER:
    GUMBA: Jako protržení IMHO asi moc velké nehrozí. Protože furt tam je led, který postupně odtaje a udělá cestičky. Ale zaplavení dalších dolů vidím jako jistotu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SCHWAB: A kdyby to odvazeli Fabiema?
    LOGO
    LOGO --- ---
    SCHWAB: to by bylo hodně vagónů. Ale potřebujeme spíš vědět, kolik by to bylo fotbalových hřišt a nebo aspoň kolik fábií?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam