• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    AMANT
    AMANT --- ---
    ALDARION: konci totiz fat bear week, hlasujte:)
    https://www.facebook.com/KatmaiNPP/
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Jen tak úvaha mimo - baví mě, jak se na někoho, kdo si svépomocí opravuje/staví dům, vždycky sesype hromada odborníků na kdeco od architektů po zahradníky. Pak je zábavné si vyfiltrovat jejich nemovitosti, rodiny a situaci. Od slavného architekta, jehož čistý styl je tak příjemný, že s ním nikdo nechce bydlet, po chlápka, který nejenže nikdy noc nepostavil, nemá dům, nemá zahradu, nikdy nic nevybudoval, nevytvořil rukama atakdále, nemá ženu, nemá vztah, nemá k čemu se upínat a nic po něm nezůstává, nemá vůbec nic krom toho, že zkouší všemi možnými způsoby balit ženské (a moc mu to nejde). A pak jsou tady ti, kdo si prostě ten barák postaví, ať už se to někomu líbí nebo ne, a jsou v něm spokojení, protože je jejich a můžou si sáhnout na to, so udělali.
    Tož tak.
    GECKO
    GECKO --- ---
    BLOWUP:
    JAKE_UP: Tvl.. já nafasoval mínusy, když jsem se jen zeptal, proč tam nechaly kousek původní zdi a základů... jsem zvědavej, jakou čočku dostanete vy... (že vyzděný to je dost na prasáka ani nekomentuju, vzhledem k integraci původních stěn pochybné kvality to je asi tak nějak jedno).
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DASHA: k ty bych mozna i zajela, jinak mam z kaderniku fobii :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Chtěl jsem už včera napsat, že ze vzájemné pozic těch dvou oken plus z pozice obou oken vůči štítu domu bych měl celoživotní tik, ale pak jsem si řekl, že tomu třeba jenom nerozumím.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    IKARIE: To horni okno ktery nema levou hranu slicovany s levou hranou toho spodniho tak, ze to vypada jako by ji slicovanou mit melo ale nekdo neco zvoral: to byl zamer, nebo to tak nahodou vyslo? Konkretne: meli jste nejakej plan ty fasady?
    DASHA
    DASHA --- ---
    ZUZKAOU: ta je fakt sikovna!*
    (a Cesky se neumej licit, malujou si moc tvrdy linky)
    Ukázky proměn | Studio Marteena
    https://www.studiomarteena.cz/ukazky-promen
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    U medvědů se to dietní před a po bere naopak: Nejúspěšnější dietu držel ten, kdo jde spát nejtlustší.

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---


    Chci dál zůstat v Postřelmově, říká kadeřnice, co zaujala celý svět - Šumperský a jesenický deník
    https://sumpersky.denik.cz/...-dal-zustat-v-postrelmove-rika-kadernice-co-zaujala-svet-20190929.html
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    :)

    .

    .

    .

    .
    PHILCO
    PHILCO --- ---
    TOOMIX: :-)

    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ze ja hloupa se zapomnela zeptat na nyxu, nez jsme do cele te akce pustili :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    IKARIE: Ano, přesně na to se ptám... Pokud by byl problém v původním půdorysu postavit celý dům nový kvůli povolení, tak tomu ještě nějak rozumím... jinak technicky jste nic moc neušetřili a na spoustu potenciálních problémů si zadělali... ekonomicky jste ušetřili minimum...


    ZETOR_13: Tak to jsem myslel tím administrativním důvodem... Tady bych čekal hlavně problémy s odstupovými vzdálenostmi od hranice a dalších staveb... jinak ono rekonstrukce.. tohle je přístavba a nástavba, nikoliv rekonstrukce a pak to je aministrativně víceméně jako novostavba... ale pokud zůstalo číslo popisné, tak asi nemuseli řešit ty odstupy na výjimku.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    GECKO: ziskat povoleni na rekonstrukci je snazsi nez na novostavbu...
    MAKETA
    MAKETA --- ---
    IKARIE: Osobně bych to, dle dosavadních zkušeností, zboural celý. Na tak velkym pozemku by se jistě ten stavební odpad dal dočasně deponovat. Přeji ti, aby jste se vyhnuly problémům se vzlínáním vody v té staré části domu a aby následná oprava (přetěsnění, podřezávání etc.) základů nebyla nákladnější než avizovaná demolice. Ale možná se pletu a máte to to technicky pořešené...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GECKO: uplne nevim, jestli rozumim tomu, na co se ptas - proc jsme to cely nezbourali a nepostavii novostavbu komplet? no, asi by nam to predne vubec nepovolili, oba dva domy vedou na urbanisticky hodnotnou naves. navic jen bouraci prace a odvoz by nas staly strasnou raketu, uz takhle to bylo hodne - cast domu a spousta hospodarskych staveni a chlivku. puvodne se pocitalo, ze z domu zustane vic, nez tri obvodove zdi, ale stavebni pruzkum neodhalil vsechno a musely dolu napr. i stropy. ta nova dostavba je vlastne jen budouci 50m2 obytna mistnost s kuchyni v prizemi a zvyseni podkrovi na plnohodnotne patro.
    GECKO
    GECKO --- ---
    IKARIE: Čistě ze zájmu... integrovta do novostavbny část zdiva (a tedy i základů) nějaké původní stavby má nějaký administrativní důvod, nebo proč to tak je?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LSDMASACRE: to by holky nemely co zrat!
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    IKARIE: málo betonu.. zahradu to chce celou v zámkovce a pokud trávník tak golfák! :))
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    podzim 2018


    cervenec 2019


    rijen 2019
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam