• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Některé děti mají důsledné rodiče a jsou krásně vychované a uklízejí si pokoje a učí se a neodmlouvají a pak páchají sebevraždy a chodí k psychiatrům a celý život mají komplex méněcennosti. Některé děti mají úplně blbé rodiče, kteří je nebuzerujou, takže děti mají v pokojích bordel, učí se jen, když rodičovi bouchnou saze, mají x zájmů a jejich psací stoly jsou zaskládané barvama, větvičkama, plastelínou, mrtvýma čmelákama a mezi tím pochoduje morče, a z dětí vyrostou spokojení lidi, kteří si dělají, co chtějí a žádnej zupák je nedonutí ztratit tvář a úsměv. Svět je holt nespravedlivý.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    FAT: Hele jsou věci, ve kterých důsledná jsem, jako je mytí zubů a rukou, čtení, včasný odchod do školy a na kroužky, nejezení sladkého, uklízení lega... dítě pomáhá při vaření, při vysávání vlastního pokoje, učí se žehlit, páruje ponožky. Ale obávám se, že jde i povahu a abych jí dávala ultimáta nebo něčím vyhrozovala kvůli pořádku na stole, to mi prostě nepřijde jako důležitá věc. Můj pracovní stůl vypadá jen o něco malinko lípa to udělám jednou za měsíc major cleanup. A samozřejmě kdyby byla doma, tak se na tom podílí.
    FAT
    FAT --- ---
    Možná ani ne kadetní škola, jako důslední rodiče...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    kadetní škola by některým dětem značně prospěla :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Naše dítě taky nikdy uklizený stu nepotřebuje, hrabe úkoly na odhrnutých deseti centimetrech místa a nosí dvojky z psaní a poznámky za špatnou úpravu. Jednou za čas zavelím k vytvoření pracovního prostoru a písmo se zázrakem zlepší. Myslíte, že to pochopí a začne si uklízet? Ne!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CERNAAMODRA: ok, odpusti mi pak tedy
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    NIKDAS: Je pryč už dva týdny :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NIKDAS: na to jsou prave dobry ty kamna.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    CERNAAMODRA: Kolik dní byla pryč? Tohle bych neuklidil ani za týden (protože bych 7 dní ležel a plakal)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CERNAAMODRA: fuj, takove veci hazu do kamen vcelku
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    VON_GILOTINE: ne, dnesni dite je line nebo se neumi do toho prinutit a ve velkem vita, kdyz to rodic udela za nej. Veci ma nekonecne a nezalezi mu na nich.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, otec me vzdycky s brachou zamknul do pokoje a nepustil nas ven dokud jsme stul, vcetne suplat neuklidili:p A vzdycky to byla prace minimalne na pul dne
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    HUJERKA: Není to poprvé, co jí radikálně uklízím, a zatím to vždycky vítala s nadšením.
    JAYME
    JAYME --- ---
    MAJKA: dulezity je deti minimalne nekde zahlednout, potkat nebo je jeden den nekomu hlidat, Dunning Krugeruv efekt funguje tak, ze lidi, co maji 0% znalosti nepoucujou - to az ti co maji tak 1% :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    VON_GILOTINE: počkej, nech mě tipovat, že ty budeš mladej, bezdětnej týpek co má ale úplně jasno o tom jak správně vychovávat děti a neváhá o tom poučovat na internetech? Nejlepší.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    VON_GILOTINE: Kdyby ho potřebovala, tak si ho uklidi... ne, no. Píše pak na koleně potmě a pláče, že to má naškrábaný nakřivo. Jinak je jí 7.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    CERNAAMODRA: A věk? Já jsem jako dítě nesnášela, když mi máma zasahovala do věcí, ale když polidštím psací stůl 6leté dceři, tak ta to ještě vítá :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CERNAAMODRA: klasika. kdyby ten stul potrebovalo tak si ho uklidi. pachat jinemu dobro proti vuli a ospravedlnovat to ze tam byly pavuciny je fakt k nezaplaceni. aka lesson not learned
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    VON_GILOTINE: Dítě jsem prosila několik měsíců, aby ten stůl přeorganizovala do něčeho použitelného, nabízela jsem jí pomoc. Zbytečně. Ta hromada i vice nez rok a pul starych odstrizku a nedodelanych pracovnich listu drzela pohromade nažužlanýma medvidkama, lizatkama, zvykackama a glitrovym lepidlem. Mezi tím bylo asi 20 pytlíků cukru, jehličí, listí a pavučiny. Jo, jsem hrozná matka.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CERNAAMODRA: klasika mama vyhodi co uzna za vhodné, dite at zere a drzi hubu. lol.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam