• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ILAB
    ILAB --- ---
    KID_MCHUTT: spis brko :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    on má v zásadě pravdu, ale je to ve výrazu :) ten pohled nalevo je takovej... člověk by čekal, že máš v levé ruce nůž ;)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    PABLITOS: Díky, až v Sephoře začnou prodávat elixír mládí, hned tam letím :D
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    SNOWWHITE: Vlevo lepší.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Místo učení trocha prokrastinace...

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KEL: Je to kultivovane udelany, o tom zadna. Za me je tam toho moderniho designu vic nez bych byl ochotnej snaset, u tech bezramovejch zaskleni mi skoro zaskocilo :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Abych odčinila svůj hříšný příspěvek bez obrázku, vkládám tematický před a po Kaple sv. Máří Magdaleny na Skalce nad Mníškem pod Brdy:


    GREW
    GREW --- ---
    KEL: Roubenka krasna, ta stodola uz na muj vkus moc "smrdi hipsterinou".
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: v tomto nejsme ve sporu ,-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ILLUZE: Praha neni jen centrum a nabrezi, ze. Tak jako okoli Prahy neni jen prdel typu Chyne. To jsou taky fakta. Nekdo si te nmentalni veletoc da, zatne zuby a nastehuje se nekam za Prahu, ok, ale neni to proste jedna ze tri moznejch, ono je jich vic.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: moudrost v tom nehledej... a není to i o osvícení, ale faktu, že v centru Prahy je prakticky nulová výstavba nebo nedostupná naprosté většině lidí, popř. jsou šílenci, co si koupí předražené byty na břehu Vltavy, takže se prostě lidé přesouvají na okraj a za Prahu - to je prostě fakt

    a ne, nebylo to o tom, že někdo dospěje, ale že jsme si tu yxkrát přečetli o tom, jaký je to hnus a pak titíž lidé sem o nějakou dobu později postují příspěvky z vlastního bydlení, kterým původně tak hlasitě pohrdali a cupovali ostatní - ale ty pindy předtím jsou už prostě taková tradice...
    KEL
    KEL --- ---
    PATISLAV: on je správně v tom článku, ale je tam změněný hiperlink. Tak to pardon :) http://www.earch.cz/...itektura/lenka-mikova-zrekonstruovala-jihoceskou-usedlost-mezi-srnkami-stromy

    Ta nechali cely původní roubení. To se v rámci modernizace nahodilo omitkou a pod. A myslim že nechali celý obvodový zdi. Trámy atd... hele ta rekonstrukce je fakt povedená a současná.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KEL: ten odkaz neodkazuje správně. Mě by to zrovna zajímalo, protože to vypadá, jako kdyby u té chalupy nechali původní tak možná sklep :).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ILLUZE: ta paletu vyberu je sirsi a ne, opravdu ne vsichni dojdou k tomu, ze chteji bydlet za Prahou a mit kousek pozemku. Neni v tom zadna skryta moudrost, prichazejici s vekem, promin. Ja fajn, ze vy to tak mate, ze si to plnite a jste v tom stastni, tak prosim o stejne z druhe strany. Plus jak to pises takhle, tak to fakt krasne vyzni, ze jsou ti konecne osviceni , vlastne donuceni udelat takovy kompromis. Je tohle podle tebe definice - tesime se na bydleni? Ach jo, fakt.
    KEL
    KEL --- ---
    tak popojedeme, když jsem u toho bydlení – fajn galerie - https://prazdnedomy.cz/clanky/to-uz-nikdo-neopravi/

    A ještě bez udání místa, jedna jihočeská usedlost, kterou si vzala pod křídla šikovná architektka Lenka Míková. Usedlost tvoří dvě budovy - celoročně obyvatelná roubená chalupa a stodola sloužící nově jako "letní obývák". Architektka s projektem zaznamenala velký úspěch i v zahraničních médiích. Více o rekonstrukci v článku zde: http://www.earch.cz/



    KEL
    KEL --- ---
    vítej na internetu
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    60 nových příspěvků, ani jedno před a po, ani jedna nová fotka, za to jsem se dozvěděl komu je a není vidět do bytu a spousty "odborných" názoru na bydlení a paneláky..jděte do piče
    JIMX
    JIMX --- ---
    já třeba denně dojíždím z vesnice do města ... světe div se, jezdím vlakem ... a žádný zácpy neřeším :-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Jet v hustém provozu v pátek ven a v neděli zpátky je určitě rozhodně horší než jet každý pracovní den v hustém provozu ráno tam a večer zpátky, to dá rozum.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam