• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    ATUARFIK: QUED: me to fungovalo a ted prestalo, i to je svym zpusobem pred a po...
    QUED
    QUED --- ---
    ATUARFIK:

    Díky za upozornění. Sdílení z gůglu se teprve učím.
    Tak odkazy:

    Nejmenší

    Větší

    Ještě větší
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    QUED: Hezkej pes pod ponkem a pak mnoho jednosměrek. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    WRIGLEY: :D tady uz musi jen nastoupit Coco Chanel

    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    SARAJ: ja zas miluju, kdyz se fakt pekne zenske vyjadruji k tomu, jak to maji osklive a ze chlapi jsou hrozni, kdyz vyjadruji se k tomu, cemu nerozumi...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: a ridit se podle lunarniho kalendare:D miluju tyhle kecy, fakt. My vam tady povime, jak se mate citit a pokud nosite uces a vlasy jinak, nez si myslime, ze mate, tak jste zmalovane vobludy a rano vypadate priserne. Muck*
    QUED
    QUED --- ---
    Malá omluva za off topic řeči:




    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    QUED: a ona jim to snad jen rekne a jdou domu ? :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ajeje zasa klasická skvadra beauty expertov. Žena sa má umývať v studenej vodičke z bystrého potôčka za úplňku. A hlavne žiadny make up. A neskracovať vlasy. To potom vyzerá ako opižlaný chlap, to nikomu nesluší.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    KAIAFOX: ja si proste za tim "vytahnout z toho maximum" predstavim spis to ranni probuzeni vedle nekoho uplne jineho a i obecne si myslim, ze to spis povede k tomu "tu seredu (me) nesmi nikdo videt, ani kdyz jdu s kosem", coz mi jako sebevedomi moc neprijde. Ale debatu bychom pripadne meli presunout, takhle to pritahlo dalsi fotky, tak snad ok.
    QUED
    QUED --- ---
    BARBARELLA:

    A není to škoda vypláznout desítku a rok čekání za to aby mi někdo řekl, že jsem pěkný a že když o sebe budu pečovat, že mi to bude víc slušet?
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    WRIGLEY: staci sledovat Martinu na instagramu, tam dava vzdycky cely proces ty promeny, travi s tema lidma celej den a hlavnim cilem neni udelat co nejvetsi zmenu, ale ukazat tem zenam nejaky novy smer a naucit je se sebou pracovat. Casto chodi na promenu klientky s nizkym sebevedomim, ktere tahle zmena nakopne hlavne vnitrne a to je myslim to nejlepší, co jim to muze dat. Ty tu hodnotis vysledek, ale jde hlavne o ten proces. Navic Martina je hrozne milej a chapavej clovek, potkaly sme se na skoleni a ona ma fakt cit pro detail a jemnost. Je jasny, ze svetlo a make up udela svoje, ale o to jde vlastne az v posledni rade. Doporucuju seriii na youtube Drsny stylista (pro predstavu jak to muze taky dopadnout) a nebo jakkykoliv nepovedeny promeny. Pro me jsou vlasy koruna krasy a predstava, ze mi to nekdo takhle posere, tak moje sebevedomi jde rapidne dolu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    WRIGLEY: tak i to tu jde"videt se v lepsim svetle". Jinak to Kaiafox vystihla naprosto presne. My zensky to tam vidime tu praci. Prave naopak, evidentne umi zvolit idealni odstin vlasu, decentni makeup a neprehani to. Pozadi je studio nebo zed.
    KAIAFOX:

    jinak projela jsem hodne te stranky, je tam spoustu zen, kterym dlouhe vlasy nechaly

    kolik mezi tim ubehlo casu je uplne nepodstatne
    vytahuje z zensky to nejlepsi a umi to








    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    KAIAFOX: ja beru tu cast, co se da vylepsit, ale stve me to nastavovani meritka tim, ze opozit postavim uplne absurdne, nejvic je to videt na te treti fotce.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    WRIGLEY: Fotky před a po maj samozřejmě jiný nasvícení, aby byl efekt proměny ještě kontrastnější.. my nejsme blbé, to vidíme, ale taky vidíme, že na těch vlasech je nějaká ta hodinka ve střihu a barvě, která se míchá na konkrétní paní, takže ne vyprdlá z krabičky, foukání, styling, práce vizážistky - ano, make-up je mnohdy víc vykonturovaný, běžně se tak málokdo maluje, ale zrovna třeba úprava obočí těm paním dělá s obličejem obrovský změny, štuku netřeba.. ;). Na takovou proměnu se chodí především proto, aby žena viděla, "co se z toho dá vytřískat". Co si z toho vezme do běžného provozu už záleží na ní.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    GRANTORINO: nemuzu si pomoct, ale prijde mi to naprosto ubohe (fotky).
    Vsechny shodne - pred: vyblite modre pozadi, debilni osvetleni, ve vsech ohledech zamerne spatna fotka. Po: universalne okudlane vlasy (kratke jsou sexy), tuna makeupu, vyrazne lepsi pozy i obleceni. Kazdy clovek bude v takovem srovnani vypadat lepe, dokazal bych to i ja. Ostatne, COSMY to krasne dokazuje, uz jenom to o nekolik velikosti mensi sako, lepsi osvetleni, usmev se zubama, proste okamzite ten clovek nevypada jako tucnak blbecek, ale jako clovek a nestoji to skoro nic.
    Tyhle "promeny" nejsou nic jineho nez sarada na nahrani extremu. Kdyby se aspon skutecne odehrala nejaka promena, ale tohle muze uplne klidne byt jen 10 minut mezi fotkami...
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    XMEDA: Pššš, jo?
    COSMY
    COSMY --- ---
    Chumlee z Mistři zastavárny
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    To, ze nekomu okudlaji a prebarvi vlasy, ze na xicht napatlaji vrstvu jednolite barvy a vyfoti to trochu lip nez fotku "pred" neni zadny zlepseni. Je to jen naprosto trapny tahani penez z hloupych lidi a vysledkem je tak akorat tech par fotek.
    HOMOLOVKA: Jestli je tam uci tyto hruzy, tak tim hur.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    LA_PIOVRA: od ty doby co presli na předplatné, tak dlouho jak si ho platíš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam