• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: u vás by to šlo. Jen obývák by tak trochu zmizel :).
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    77WHITE: A pak jsou lidi, co ti řeknou, že maj doma parkety, ale ze vrzou a vubec a renovace by stala stejne jako nova podlaha z lina a lino je mnohem hezci a kdo s tim nesouhlasi je starej a nema vubec prehled co je moderni.
    KOPI
    KOPI --- ---
    S_O_U_L_MAN: reverzní dveře to samozřejmě řeši, ale musíš na ně mít rozpočet..:) dolištovat kuchyň,bál jsem se, že se upeče lednice.. Je to ikea a oni to maj i napsane v návodu, že nedoporučujou..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JIMX: my máme malou samostatnou kuchyň a návštěvy mi do ní chodí sedět na IKEA stoličku, aby mi dělaly společnost, když ještě něco dodělávám :-)
    můj vysněný dům má obrovskou kuchyň s posezením, akorát že vzhledem k tomu, jak moc miluju tu "po" fázi zahrady, kterou jsme vytvořili, tak na jinej barák asi nedojde :-)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ANTONIN: dubovy prkety v AA kvalite muzou vyjit kolem 4-5k za metr (zalezi na regionu), plovoucku koupis za par stovek z bauhausu...:(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JIMX: Takový sezení může být výhodný ve chvíli, kdy se na sporáku ještě něco dodělává, nebo je potřeba něco podat z ledničky, apod.
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOPI: chápu, akorát by mi přišlo divný bejt tím, co bude sedět v kuchyni :-)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    ANTONIN: Vloni jsem takhle zaplakala ve velkým sále KD v Chotěboři. Velká rekonstrukce a vyrvali parkety a místo nich dali vinyl se vzorkem parket :-( kromě toho jak to vypadá se na tom se prekvapive tak dobre netanci
    KOPI
    KOPI --- ---
    JIMX: přesně tak. Samostatnej stůl už se do místnosti nevešel.
    ANTONIN: souhlas, pokud jdou zachovat, vždy se snažíme o renovaci. Zde se ale zachránit nepodařily. Byly dost prošlapané. Udělali jsme nové včetně podkladu..
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    KOPI: Super, hlavně ty parkety! Bože, kolikrát já byl svědkem jak je vyhazujou. A mrskaji tam plovoucku. Nejen v bytech ale i ve velkých areálech, a je přísně zakázány si je na stavbách s kontajneru brát. Přitom je to taková bomba, můžeš to kombinovat dal s dřevěnými dverma, kuchyňskou pracovní deskou...atd
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOPI: pěkný ... to prodloužení pracovní desky v kuchyni má být jídelní stůl?
    KOPI
    KOPI --- ---
    KAMIONG: mám rád, když v chodbě vidíš všechny špalety dveři stejně. Zde je to splněno. Navíc otvírání ven by bylo horší pro ložnici, která je hned vedle. Museli by to dost obcházet. Kdybychom ale stavěli pro tebe, měl bys je klidně ven :).
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KOPI: hezký, ale ty dveře v koupelně se fakt musely nasadit otvíráním dovnitř, když je zrovna umyvadlo na tak blbym místě?
    KOPI
    KOPI --- ---
    pracovní po a před





    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FEFERONIE: zajimavy, jak ty sedivy vlasy z normalni zensky udelaj babicku. Ok, nastajlovanou babicku, ale proste zestarla o patnact let. Skoda ze nemaj primy srovnani bez brejli.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TILLIT: tvoje bába je prefabrikát
    SMETY
    SMETY --- ---
    TILLIT: omg not this shit again...
    TILLIT
    TILLIT --- ---
    FEFERONIE: pred lepsi. pro mne hezka zena nalevo, vpravo prefabrikat
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jedny nove nohy ke skrini.



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam