• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    RICHIE
    RICHIE --- ---
    STARE_CASY: To je jako ty fotky se Stalinem, nakonec tam zůstane Dospiva sám
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---

HNILOB
    HNILOB --- ---
    RAGNAROK: Máš nějakou oblíbenou značku koně?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    A takove jedno PRED a PO z vlastni dilny :)

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Hele nechcete jít tokat jinam prosím?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PALEONTOLOG: Bezva, ale to se na závodišti nedělá. Co tam máš dal?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: proto zminuju johna wayna.. pak se to neda zrat
    US - Slaughter - Humane Slaughter of Livestock Regulations | Animal Legal & Historical Center
    https://www.animallaw.info/...inistrative/us-slaughter-humane-slaughter-livestock-regulations#s31316
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PALEONTOLOG: Jestli za to považuješ odpověď, že mi koňskej salám chutnal a kůň se zlomenou nohou v dostihu se utrácí lékem, kterej bys fakt sežrat nechtěl, tak jo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: a se tak snadno nechas
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PALEONTOLOG: Hele chápu, že máš potrebu mě trolit v každým prispevku o koních, to už tady bylo hodnekrat, ale mě už to fakt neba ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAGNAROK: no nebo taky sezrat sampiona co nedal velkej texas...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PALEONTOLOG:
    jj salamek z championa pro championa
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: ranu z milosti jak od johna wayna a sup s nohou na rozen
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PALEONTOLOG: Nemyslím si
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORNELA: takovy skody, co uz
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PALEONTOLOG: ti, co zařvali na taxisu dostali léky, který je vylučují z lidský spotřeby
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Ale sezrat flakotu co preskocila velkej texas, kdo by odolal?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    EZOUN: Důvod? Přestalo mu to běhat, zranil se atd... Obecně je v dostizich velkej odpad, podobně jako v atletice třeba, plus velký náklady na ustajeni/trénink, nedejbože léčbu, takže jakejkoliv zádrhel většinou znamená, že jdeš do mínusu. V ČR obecně funguje, že se koně prodavaj do jinýho sportu/hobby, dřív taky šli jen pod rukou známým, ale u nás těch koní není tolik, jako v USA... A jatka jsou peníze na ruku a hned, než toho koně tejdny nabízet a prodelavat (protože ty koně umí jen běhat, takže z hlediska jinýho konskyho sportu maj i při plným zdraví dost nízkou cenu)

Svyho mám taky takhle přes známý - vykastroval se a přestalo mu to běhat, než čekat, jestli za půl roku běhat začne, když v tý době před 20 lety byly jen náklady desítka měsíčně, tak ho radši za 30 prodali a místo něj šel do tréninku novej, kterej aktuálně běhal...
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    CORNELA: Je nejakej duvod kone co vyhrava takhle odstavit a nechat zchatrat a pak do salamu? Nejak mi to hlava nebere proc se treba neproda nekomu na spukromy jezdeni? Konim ani dostihum nerozumim, tak sorry jestli se ptam jak debil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam