• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RAGNAROK: Přesně - tohle je pečlivě střežený tajemství výrobců holicích potřeb. Hlavně to oholíš asi tak 5* rychleji a se 100* menší bolestí, než čímkoliv jiným... Když chceš jó do hladka, tak pak si můžeš hrát s žiletkama nebo tím debilním strojkem jen na fousy..
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    GEGE:
    Pritom si staci koupit zastrihavac na vlasy za 1500 na nabijeci baterii (pouzivam 5 let). Clovek se s tim ostriha a oholi za 5 minut skoro po slepu). Zadny srani se ziletkama, penou, vodou po holeni a jinejma zbytecnejma kundovinama. Driv jsem pouzival Merkur od Solingenu a to bylo kazdejch 14 dni voser nejmin na hodinu oholit ty draty.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    IF_: evidentne prestal fetovat
    HOWKING
    HOWKING --- ---

    GEGE
    GEGE --- ---
    VYHULENY_UFO: Chapu, spatne jsem to formuloval, mizi moznost vyberu. Vzpominam si, ze Teta i DM driv nabizeli vic variant od vice vyrobcu, ted je to prave treba jen Astra nebo Wilkinson. Parkrat jsem nekoupil ziletku ani ve vetsim Tescu nebo podobnem supermarketu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GEGE: oboustrane ziletky jsem vzdy nakupoval v drogeriich, teta je ma dodneska a rozhodne nemizi.... spis jde o to, ze je mivaji u pokladny, asi aby je lidi nekradli.
    GEGE
    GEGE --- ---
    TABBY: pravidelne se bavim s majitelem obchodu, ktery nabizi takovehle holitka a prislusentvi. Ten pan mi rikal, ze nova vlna enviromentalismu a veganstvi mu trochu nahrava. Lamazuna to ma za nesmyslnou hipsterskou cenu. Pritom je to reseni, ktery obecne stoji mene nez plastovy holitka. Potesilo me, ze treba i v Bezobalu si clovek uz par let koupi holitko a ziletky, zatimco v beznych drogeriich ziletky spis mizi. Btw jeho partnerka pouziva holitka na intimni partie a je s tim velmi spokojena, neni to jen vec pro muze.

    Pridavam "PO" k Astre: Nástupnická značka žiletek, která se vyrábí v městečku Jevíčko v České republice na místě, odkud v roce 2003 Gillette přesunul výrobu žiletek Astra do svého závodu ZAO v Petrohradu.


    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    TABBY: Ja si poridila tohle holitko tak tri-ctyri roky zpatky. Chce to trochu cviku nez se clovek nauci s tim oholit nohy bez 10 reznejch ran, ale je to ve vysledku levnejsi (holitko stalo asi 600, baleni ziletek tak 20Kc a jedna vydrzi v klidu pres mesic, kdyz ji otocis) a ekologictejsi, protoze nevytvaris plastovej odpad. Az se divim, ze se toho hipstri nechytli driv :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TABBY: To používám dodnes:)

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TABBY: tak presne to holitko , ktery mas vlevo nahore jsem jeste loni v prosinci pouzival, nez jsem prohral s pritelkyni sazku a musel prejit na elektricky holici trojek...
    jako nedam na ziletky dopustit, nejenze mas doma nastroj k rychle sebevrazde, ale muzes se i oholit, kdyz nejde elektrika nebo si nekde mimo civilizaci.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Ze socíku si vybavuji holící propriety jako strojek na žiletky Astra, pěnu Barbus, štětku a vodu po holení Pitralon. Funkční a levné řešení.



    Uběhlo pár desítek let a máme tu strojek na žiletky zpátky. Avšak v edici pro hipstery. Tedy za necelých 1800 Kč, neboť "Úžasná, 100% přírodní francouzská značka Lamazuna si dala za cíl zjednodušit vám život, rozzářit ho radostnými barvami a vůněmi a zamezit zbytečnému plýtvání. Zero waste vychytávky i ručně ukuchtěná veganská kosmetika ušetří přírodu od zbytečných plastových obalů, zdraví od náporu škodlivých látek a peněženku od utrácení." No neberte to za ty peníze... 🤦‍♀️

    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Chybí už jen Jimbo Morrison


    IF_
    IF_ --- ---
    Pete Doherty


    IF_
    IF_ --- ---

    NTR23
    NTR23 --- ---
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    ROB ZOMBIE

    cca 1980

    cca 1990

    cca 2000

    cca 2020
    SM3
    SM3 --- ---
    Pracovně - před 14dny jih Řecka a teď sever Estonska.


    V3S
    V3S --- ---
    kdyz uz jste tak stary, tak byste aspon mohli umet reverzni vyhledavani a nehazet sem ty hruzy opakovane znasilneny facebookem ;) ... pekne se to z ty msicky vzpamatovalo

    Bliss wallpaper, Windows XP

    original 1996 ~ https://www.betaarchive.com/imageupload/1304990899.or.90622.png
    2006 ~ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/be/Bliss_location%2C_Sonoma_Valley_in_2006.jpg/1280px-Bliss_location%2C_Sonoma_Valley_in_2006.jpg
    2017 ~ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Bliss_hill_July_2017.jpg/1280px-Bliss_hill_July_2017.jpg
    BERRY
    BERRY --- ---
    FIONOR: Taky se tak cítím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam