• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    NANTHEI: protože ty tvrdíš, že se tím uvedení na pravou míru mění původní sdělení. Proto se ptám, jaké podle to sdělení bylo.
    MATT
    MATT --- ---
    FRKOLKA: upadek zapadu, znejisteni obyvatel
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    FRKOLKA: buď nerozumím otázce nebo nevím, proč já bych měla odhadovat zamýšlené sdělení memu, kterej je fakticky nesprávně.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    NANTHEI: a jaké sdělení podle ta koláž měla?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    GRANTORINO: mění, protože ta koláž odkazuje k situaci, která neexistuje (soukromý vs. veřejný prostor). takhle přesně vznikají fake news - a je úplně jedno, jak moc závažný, nevinný nebo "poukazující na reálný problém" jsou. moc nedokážu pochopit, že když je na to někdo upozorněn, ještě to obhajuje.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    GRANTORINO: Na doplnění.

CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    XMEDA: Ten radiator moc netopil a vlastne nam to ani nechybelo, byl vetsinu casu vypnuty (jinak diky skvelemu systemu topeni odvzdusnujeme tak 2-5x za sezonu, coz je vopruz, takze cim mene radiatoru, tim mene radiatoru). Vymenili jsme ho proto za zebrik a podlahove topeni. Vana je mozna fajn pro male deti nebo pro nekoho, kdo se rad naklada ve vane, coz neni nas pripad. A ve stari je imho lepsi walk-in sprchac, nez vana.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    CERNAAMODRA: Kam zmizela vana? A litinovy radiatory se nevyhazuji, ale vyplachnou, pretesni, natrou a mas dalsich 40-50 let klid .)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    UNTOY: tak je to tam primarne na vyplachovani vodnice :-)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CERNAAMODRA: Upřímně chápu vše, co píšeš a hlavně ať se VÁM dobře bydlí a slouží tak, jak jste si představovali,)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EZOUN: to mě dříve nadchlo, na pár minut, než mi došlo, že nemáme na záchodě zásuvku.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    UNTOY: Dalsi moznost je tohle ale neni to uplne nejlevnejsi
    https://www.toto.com/en/washlet/
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Připravujeme pokoj pro prcka a jsme alergický na různý přeslazený medvídkový tapety, ale taky jsme nechtěli, aby tam měl holou zeď.

UNTOY
    UNTOY --- ---
    KAIAFOX: jj, ale bohuzel wc mame v samostatne mistnosti a vsechno (nadrzka, privod vody) je zazdeny, takze no easy way.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    UNTOY: Není problém to instalovat do koupelny dodatečně. Dá se napojit i na baterii, pokud máš blízko umyvadlo.
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    CERNAAMODRA: ocenuju hlavne nove pridany bum gun na wc. Po navratu z Asie, kde je maji uplne vsude, je to jako kdyz moje prdel poznava stredovek.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    BLOWUP: neni to blby, mne se treba libila ta podlahadriv, ale tech milion spar bylo k nevytreni. Ve zdech diry, 50 let stary blbe udelany trubky, pracka jen s hadici do vany, nefunkční rezavy topeni, v tom se nedalo byt. A an, bez te zadni steny by to bylo cistsi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BLOWUP: me ty obkladacky taky strasne rozcilujou, zachod za me uplne v pohode, ale koupelna, tam moje OCD trpi :)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    BLOWUP: Koupelny z poloviny minulýho století žeru, jelikož jsou strohý, funkční a přesto mají určitého genia loci.
    Předělání koupelny mne nedrtí tolik, jak směrové uspořádání velkoformátu v malém prostoru toalety.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CERNAAMODRA: hm, pri veskerym respektu, z tech random obkladacek bych nejpozdejc po tejdnu vyvinul epilepsii. Je to hodne hloupy kdyz napisu ze ta stara koupelna se mi docela libila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam