• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZCR: a dela to zajimave efekty, nebo je to jen hnusny k zbliti?

Ja dneska planuju cistit rychlovarku, tak muzeme s detma udelat odpoledne s chemickymi pokusy v potravinarstvi a udelat fotodokumentaci:-)
    ZCR
    ZCR --- ---
    technická - už jste si někdy osolili čaj s mlíkem?
    (přítomní Mongolové se laskavě zdrží hlasování, děkuji)
    CHIX
    CHIX --- ---
    TRISSIE: bude to BUDE ale chcem to videt , radsi jen v 8bitu :o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    V3S: kafe s mlikem bez a s kyselinou citronovou rozhodně JE pred a po :-)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    PALEONTOLOG: jako nastesti se mi to s kafem nepovedlo, ale asi par hodin mi porad vrtalo hlavou kde se tady u me vzal cerny caj s prichuti citronu ... ehm :)
    V3S
    V3S --- ---
    tak jsem zvedavej, kdo prijde prvni se zesranym zachodem a jeho cistenim ... a nasledujici debata asi taky bude vyzivna ... asi musim pockat na patek ;)

(ano, delam si z toho srandu, imho to sem nepatri, je to vec naky zakladni hygieny ... jo a pouzivam ocet, staci to pak jeste jednou vyvarit s cistou vodou ... a nejsem vegan)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    CERNAAMODRA:: díky, to zní jako fajn varianta ve srovnání s octem. Vyzkouším v "pokusném prostředí" po pracovní době :-)).
    TRISSIE:: hehe, povedlo se mi to podobně, když jsem si dělal čaj i kafe a citron do čaje jsem nedopatřením vylil do kafe. Efekt stejnej. Vypil jsem toho půl hrnku a docela to šlo :-), jen pak už mi to přišlo moc kyselé...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LEENVECKA: já si takhle osladil turka cukrem "do sirupu", tak už vím, že to není jen cukr
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TRISSIE: no nedík za tu představu, zjevně vím, proč piju kafe bez mlíka ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAJITA: kafe s mlikem jeste lepsi, v tom jsou navoc srazeny cucky.
    A protoze to bylo "rano po akci", tak prvni podezreni padlo na mliko, a teprve kdyz se stejne srazilo i kafe z druhy krabice mlika (prvni uz vylita), mi doslo, kde je chyba.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    LEENVECKA: buď ráda, že sis nezalila kafe, chutná jako zvratky :(
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    TEAPACK: jednou jsem cistila a zapomnela na to ... pak az vecer mi doslo ze ten vyborny cerny caj s prichuti citronu nebyl s prichuti ... :D
    Jinak to nornalne citit neni staci to jen poradne vyplachnout.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    JONEZ1: dve lzice kyseliny citronove, plna konvice, nechat dojit k varu, vylit, vyplachnout, nechat dojit k varu znova s cistou vodou, vylit, vyplachnout. Pak jsem si davala celkem jemnej zelenej caj a fakt tam nebyla zadna pachut.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    JONEZ1: IMHO ideální je citronovka =) jen to není cítit, takže hrozí spousta citronových kafí a čajů...
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    CERNAAMODRA:: Zcela rozumím. A jakou technikou? Ocet, nebo ruční práce s houbičkou a čistidlem?
    TABBY
    TABBY --- ---
    The Arch of Ctesiphon near Baghdad. The worlds largest single span unreinforced brick arch, built in the 6th Century AD.

Zdroj
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Jen obycejne cisteni konvice v nove praci, ale uspokojeni velike :-)

ASNEK
    ASNEK --- ---

dalsi zde:
    Top 18 Animal Reactions That Show Us How Desperate They Can Get When Dealing With Water
    https://www.pupperish.com/animals-water-reactions
    FAT
    FAT --- ---
    V3S: Ten úplně vlevo vzadu mně připomíná Lorence.
    V3S
    V3S --- ---
    BERRY:

Petr Cibulka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam