• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    kotě Mefista:
    1 měsíc vs. 6 měsíců:
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    MILIS
    MILIS --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JONEZ1: zdá se, že to je Faceapp, ten umí dodat i ty vlasy. A bere na ně vše - ruku, tyčinku...
    Většina takových fotek je beztak na rychlý scroll nebo bliknutí na stories/tiktoku - nikdo je zpravidla nezkoumá do detailu. Není na to v té záplavě čas.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    FRK_R23:: jsem si právě říkal, že ty prsty srostlý s vlasama a integrovaná ruka do vlasů na další fotce snad nepochází z ruky někoho příčetného. Nějaký polo-autonomní filtr s užitím AI, jak píšeš, by bylo smysluplné vysvětlení. Díky ;-).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JONEZ1: Bude to nějaký "AI". Viz vlasy a okolní objekty. Taky jsou celkem hodně zdeformovaný prsty na jedný fotce. Nemluvě teda o vlasech, které jdou přes slanou tyčinku.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JASMINOVA:: promiň mi tupý dotaz, ale to je nějakej software, kterej všude přidává vlasy, nebo se někdo pokaždé vyřádil v photoshopu? :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Social media today

CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    PALEONTOLOG: to jsem trochu předpokládala, ale rozhodla jsem se odpovědět na původní otázku :P
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NANTHEI:
    My son asked me "Where does poo come from?" I was a little uncomfortable but gave him an honest explanation. He looked at me a little perplexed and stared at me in silence for a few seconds and asked, "And Tigger?"
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    PALEONTOLOG: nerozumim úplně jazyku tvýho kmene, ale pokud se náhodou ptáš na původ "Pooh", pak Milne to jméno nejdřív použil pro labuť v knížce When We Were Very Young a na začátku Winnie-the-Pooh píše, že se Púovi tak říká, protože to je zvuk, co vydává, když si odfukuje z čumáku mouchy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NANTHEI: where did poo come from ? .... iiish, and piglet ?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    Kryštůfek Robin a medvídek Pú - Christopher Robin Milne a jeho medvídek Edward od firmy Farnell, kterého později přejmenoval na Winnieho podle reálné medvědice Winnepeg, kterou viděl v ZOO. na druhém obrázku jsou původní Christopherovy hračky, z kterých jeho otec udělal postavy knížky Winnie-the-Pooh (1926), vystavené od roku 1987 v knihovně v New Yorku. na třetím je ilustrace z této knížky a na posledním záběr z filmu Goodbye Christopher Robin (2017). medvídek použitý ve filmu je od značky Merrythought, která ho ve speciální edici prodává za pouhých 8500 Kč ;)
    a kromě toho má medvídek Edward aka Winnie letos 100. narozeniny :)

LU_TIEN
    LU_TIEN --- ---
    Jsem si říkala, kdo mi co "pěkného" zase nacpal za okno.
    Ale něco tak pěkného jsem nečekala :)

SITH
    SITH --- ---
    Na komplikace způsobené covidem zemřel první afroamerický ministr zahraničí USA Powell. Bylo mu 84 let. Resort vedl v republikánském kabinetu George Bushe mladšího.
    Colin Powell – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Colin_Powell

JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KRMITK0: myslíš Braník? :) ale jste dobří!
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    KRMITK0: ehm, tak to doufám, že jste měli dobré ochranné pomůcky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam