• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    THIOPENTAL
    THIOPENTAL --- ---
    ULO: "Do “bakfietsu” (kargokola) se toho vejde skoro stejně, jako do kufru auta."
    ULO
    ULO --- ---
    BLOWUP: nic takového jsem nevrdila, neumíš číst. Ale to bude do sebe zahleděností. Přívěs na kola je čistě z tvé hlavy.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ULO: jj, ta diskuse byla legendarni :-) Tvuj tehdejsi vyrok o tom, ze je nutny kompletne zakazat autum vjezd do mest a ze remeslnici by misto dnesnich bilejch dodavek nacpanejch materialem, nahradnima dilama a naradim za nekolik set tisic meli prijizdet k zakaznikum na kole s privesem to tehdy dotahl na vrchol me pomyslne hitparady nejstupidnejsich vyroku na nyxu :-) Bylo to slavne vitezstvi, vytlacil tehdy vyrok Cukiho o tom, jak voda muze kondenzovat uprostred drevenych tramu, a vzhledem k tomu ze Cukiho mam v DI tak je mozne ze to prvni misto hned tak nic neohrozi :-D
    ULO
    ULO --- ---
    VOZKA: ne, tím to pravda začalo, ale pokračovalo to dal, že se zužují silnice a omezuje vjezd aut do města a že nějaké ID potřebuje jezdit za klienty autem a bez auta to nejde. Já se té diskuze v nějakém pohnutí mysli účastnila a byla poučena, že tomu nerozumím. Nemá cenu s tím začínat znova, ale moje poznámka byla jízlivá, protože dnes byla doprava ve městě obzvlášť vypečená.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRENNET: ale houby. Každý, kdo sáhne na stavbu v takovém rozsahu, je buď zedník, bagrista, tesař, kominík nebo stavař nebo jiná příbuzná profese. Všichni by měli vědět, co dělají a co už nemají dělat. To není o tom, že se někdo o víkendu rozhodne zbastlit doma udírnu nebo postavit/vybourat příčku a jeho strejda to přece taky dělal sám. Tyhle praskliny celou zdí, utržený rohy, vyvalený stěny, překopaný trubky, ty si sám majitel neudělá.

    S jednou výjimkou, která se táhne českým venkovem: okapy svedené k základům stavby. To měl snad každej. Každej si lil vodu ke zdi a ona pak tu a tam někomu praskla...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    ULO: Nebyla zrovna u tohohle následná diskuze především o tom, že se celá ta silnice "jen" přesunula pod zem? Nebo to bylo nějaký jiný nábřeží (fakt si teď nejsem jistej)? Na to si asi normální autíčkář stěžovat nebude :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    JASMINOVA: vy dva jste ale architekti, jestli se nemylim a tim padem vy a par ostatni vi, nebo jim to dojde. A to je ten kamen urazu, kdy to jednomu dojde a rekne, ty vole! A tomu druhemu ne, "to zaspis"! A pak to takhle dopada, v ramci obludorekonstrukce a nadseni dojebu i "nedojebatelne".
    Proste pro ne je to past vedle pasti!
    ULO
    ULO --- ---
    MATISK0: už se to tu jelo v listopadu, následná diskuze ukázala, že ti, kterým se to líbí vědí h..eee nic o životě a chtějí upírat ostatním jejich přirozené právo jezdit a parkovat všude.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Renoir ponechaný na chalupě..to už je skoro o klubiki vedle :)))

    Tak bych dala něco aspoň trochu hezkýho:

    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: ts, pojišťovna, babka to samozřejmě pojištěný neměla
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    MOIRAIN: Jo, nám takhle ukradli na chalupě Renoira. Ale policajti ani pojišťovna nechtěj věřit…
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ACKO: babka měla na chalupě Rabase v horním pokoji, že to byl Rabas (dva či tři) vyšlo najevo, až tu chalupu vykradli a ty "zelené obrázky" si vzali s sebou...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: díky za varování, až budu zas někomu radit, ať to vykope podél základů a kousek pod ně a zaizoluje to proti vodě, upřesním, kolik cm je kousek pod úroveň základu.
    ABE
    ABE --- ---
    JASMINOVA: A hned je místo pro lodžie.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    JASMINOVA: vpoho, to se srovná omítkou.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: slusnej brutus :-) Ono to jde, ale musi se halt po kouskach. Je fakt ze leckdo si neuvedomi, ze nejaka sklepni stena drzi i diky tomu ze z druhy strany tlaci zemina :-)

    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    BLOWUP: pohnutky různé - tipuju to na nějaké základy schodiště, nebo tak něco. Však to vydrží, je to jen roh..
    No a včera v noci dost pršelo.

    Tady třeba přijela firma a udělala po obvodu drenáž do hl. 1.3m. u domu se základy 0.3m. Nestačíš se občas divit, co ti fachmani vymyslí.

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: premyslim proc se nekdo rozhodne podkopat roh (a nepodeprit si to, ale to neni ta otazka ktera me opravdu zajima)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: budu šťastná za report
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam