• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ENDER: maliri a hudebnici imho tak nejak "zraji s vekem" pripadne se uchlastaj, u sedesatilety modelky tak nejak asi ocekavam pouze to posledni..
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    CORNELA: ne, to "hrozný znetvoření" se týká primárně jejího těla, nikoli obličeje. však je to v tom textu na obálce i napsaný (body-contouring treatment).
    zůstaly jí po těle obří tukový boule, což je pro ni jako bývalou topmodelku přirozeně celkem devastující.

    MEI
    MEI --- ---
    Zní to docela děsivě.

    „Paradoxní tuková hyperplazie mi nejenže zničila živobytí, protože jsem samozřejmě přišla o všechny pracovní zakázky. Ale uvrhla mě také do začarovaného kruhu hlubokých depresí, intenzivního smutku a nejhlubšího sebepohrdání,“ tvrdí modelka.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Stejně skejtujou jen feťáci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CORNELA: ja to nehodnotim, jenom proste chapu, ze to pro ni muselo byt hrozny..
    Prirovnal bych to treba k maliri, ktery si zmrzaci ruku nebo hudebnik, ktery ohluchne..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CORNELA: Má po těle nějaký boule, ale na obličej si fakt stěžovat nemusí, i když těžko říct, jak běžné stárnutí prožívají topmodelky.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ENDER: A co je ta hrozná rána? Že nemá ostrou čelist jako ve dvaceti? Všude píšou o zpackane plastice a znetvoreni se kterým se nedalo vylezt mezi lidi, to si teda představuju dost jinak, jak třeba tohle

    ENDER
    ENDER --- ---
    CORNELA: pro cloveka, jehoz jedinou devizou je vzhled to musi byt hrozna rana, i kdyz pro vsechny ostatni je to uplna blbost..
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    JASMINOVA: A to hrozný znetvoreni, se kterým se nedá vylezt na ulici, je tohle? Dyt ji je skoro 60

    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SEJDA: asi bych úplně neporovnávala chodník a trávník v parku v obytné čtvrti ve městě s lesem za vsí.
    No, debata o ho*ně.

    Už jste viděli, jak pomocí izolep, gumiček a šátků nafotili Lindu Evangelistu po zpackané plastice na obálku Vogue?

    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JASMINOVA, PREKOTKA: kdyz je to na koho svest (pejskari), tak to o to vice zvysuje tlak.
    Na vesnici si k tomu pridejte hovna kocek, resp kocouru, mysi, lisek a kun. No a kousek za intravilanem pestrost hoven narusta. A zadny clovek za to nemuze, alespon ne primo.
    Je to podobne tmu, kdyz lesni pozar zalozi neopatrny clovek a ne treba blesk. To se muzou taky vsichni pominout.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KAIAFOX: Před dětmi jsem měla ráda psy. Dokonce jsem i nějakého výhledově chtěla.

    Teď je nesnáším. Ale extrémně, včetně naprosto bezohledných páníčků. Mají ve městě násobně víc prostoru než haranti. A kadí nám to i na soukromým pozemku před brankou zahrady. A úplně nejhorší je jaro, když roztaje sníh.

    Dřív jsem se smála Řezníkově songu "Čoklové". Po dvou letech čištění dětských (i svých) botiček si říkám, ať si mě klidně všichni pejskaři odeberou na Facebooku, jako kamaráda.

    Tento hejt musel ven. Psů jsou v ČR asi dva miliony (zábavné amatérské počty - v Praze to cca dle počtu přihlášených psů vychází na průměrně 22 bobků na jednu ulici denně), dětí do 3 let je tu zhruba 300tis. Je mi tedy jasné, kdo má ve veřejném prostoru přednost.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    77WHITE: Zeleně je hodně, ale na co ti to je, když je plná hoven. V trávě se procházíme snad jen na zahradě a pár lety prověřených místech (sorry za ot, ale už mě to fakt sere, pořád venku koukat jenom pod nohy).
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    rad bych dodal ze Praha ma zelenejch verejnejch ploch vic nez dost, 30 % verejnyho prostoru je zalesnenejch, a circa 35% sou travniky. Pro porovnani je to vic zelenejch ploch jak treba v Kodani. Na druhou stranu kvalita tech zelenejch prostor je casto dost nizka a neudrzovana, coz plati pro prazskej verejnejch prostor obecne (napr kdyz tu Kodan trochu navstivite).

    takze cool skatepark je urcite lepsi jak tech par kamennejch bloku na Stalinovi, jak pro skejtaky, tak pro ostatni kolemjdouci, ten spot se muze stat fajn kulturnim podhoubim.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    PREKOTKA: ... a já si říkal, proč jsou uprostřed toho bazénu lavičky a zábradlí :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HUGH_BOYLAN: osvěžovna pojede furt...ale přibyla ji konkurence ;-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KID_MCHUTT: :D to asi kazdej, ja to miluju, misto opraveni lavicek, zasazeni vic zelene a nejakeho zazemi pro sportovce, najebes tam beton a umelou travu. Skate ok.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SARAJ: já bych je dokázal utratit líp ;) složte se na mě a uvidíte :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KID_MCHUTT: protoze nekam tech 36micu nalejt musis.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Simvás na Folimanku si nejdřív zajděte. Co je to za otázku, tohleto. (Byl jsem tam minulý týden, než tohleto otevřeli.) Pamatuju ji už z osmdesátek a dneska je to nesrovnatelný. Zrovna v tomhle místě byla krásně vybetonovaná už za socíku, resp. v těch nádržích, co tam byly, se voda objevovala jen sporadicky, a o těch divných kůlničkách vedle ani nemluvím. Zeleně je na Folimance dost, s trochou štěstí i ne úplně posraný od volně (smí se) pobíhajících psů. Tohle není s ohledem na společenskou poptávku špatnej deal, jak píše již MATEEJ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam