• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Bohous dokaze neskutecne veci. .)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Pred a po kamaradu z Jičína. Lavicka Rumcajzovy rodiny, nyni tam zdobí hotel ReStart :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ISCH: Nojo, sestřičko, jenže ty už přece jenom znáš jemné nuance mojí vlkodlačí držky.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SALVATOR: S tou jednorožčí čelenkou jsi vypadal spíš rezignovaně, než jako nasranej debil.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Stropy budou nejakej panel, na tom v lepsim pripade trochu skelny vaty, na tom betonovej poter
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Tu nerovnost zacnes vnimat, kdyz se ti skrine prilis odklanej od sten, jinak je to fuk
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    DEIKSAC: samozřejmě máš pravdu. Jenže já to vidím v reálu, pokoje jsou na východ, nábytek poplatný době, (žádné modernizace-konzervatismus) v obou pokojích vlněné koberce. S drátkováním nikdy nebyl problém (kromě toho, že jsme to dělali neradi) a pokud vím, ani nikdo ze sousedů si nikdy nestěžoval kvůli nerovnosti, oni se lidi dost kamarádili a navštěvovali se...Asi opravdu šlo o to, kdo to dělal, barák je cihlový, vlastně ani nevím, z čeho jsou stropy, vždycky bylo všechno slyšet :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DROOPI: Já holt vypadám jako nasranej debil, i když mám radost. Nenaděláš nic.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SALVATOR:
    BOBESH: prdele kdyz se fotim s kamosema tak mam radost a nemusim se tvarit jako nasranej debil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SALVATOR: taky mam :{
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DROOPI: Resting bitch face syndrom, zkráceně RBF. To mám bohužel taky.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    BOBESH: by me zajimalo proc se eminem porad tvari jako nasranej debil
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Muze byt, ze se v prubehu let menila asfaltova smes. Ale casto je to o tom, jestli je ci neni byt orientovan na slunce a jestli jsou parkety zatizene tezkym nabytkem, v takovem pripade je pak zmekly asfalt v lete vytlacovan ven. Jo a taky faktor rovinnosti betonu pod tim - ze zkusenosti to ve starych bytech neni zadna slava a 2-3 cm odchylka z rovinnosti je norma. Parketar si to tim asfaltem vyrovnal, ale kdyz se pak misto, kde jsou tri cm asfaltu, zatizi tak je jakekoli dratkovani bezzube
    JAKES
    JAKES --- ---
    MONIOUS: Aktuálně jsem řešil, tak se podělím.
    Fén + plastová škrabka. Fén na první stupeň 50°C? Horkovzdušná je moc teplá, ocelová špachtle tvrdá - škrábe.
    Zbrousit - stačí obyčejná vibrační bruska.
    Nikdy z toho nic nesmrdělo.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ZSIS: no nebyl jen jeden
    ANNONKA: asi to bude jak kde. tenkrat sem videla dva byty v puvodnim stavu, a oba mely ten asfalt takhle vyteklej a v obou pres to bylo lino a pres nej este koberec. je teda fakt, ze byly oba ve stejnym miste, prakticky za rohem od sebe. dalsi, v ty stejny oblasti, kterej uz zrekonstruoval jeho majitel prede mnou, to mel puvodne stejny. ten stejnej clovek kupoval jinej byt o kousek dal, a tam to bylo taky tak.

tenkrat sem to resila a bylo mi receno, ze je prakticky nemozny ty parkety z toho vyrvat tak, aby z nich neco zbylo, a ze samozrejme i kdyz se to zbrousi a zalakuje, tak to stejne driv nebo pozdejs zacne vzlinat znova i kdyz uz min.. puvodni plan byl to lakovat pruhlednym (rozumej ne zlutym nebo oranzovym) lakem, aby se ty spary "utesnily" a vzlinalo to co nejmin, jenze firma, ktera mi ten byt rekonstruovala, se rozhodla, ze mi jako udelaj radost, a bez myho vedomi to napustili olejem... nevim, jak to vypada ted, byt sem prodala par let zpatky
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOPRETKA: imho není moc ostrá, jen není tolik zmenšená
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: protože ta fotka vypadá lépe (zaostřeno), než ty před.;)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOPRETKA: proč mobil? šaty
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOPRETKA: To bude starý dobrý Sony DSC W800
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPIKE411: tam není keanu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam