• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GIRAFFKA: No co, i piraňa s atrofií zadních nohou má právo na trvalou! :) (Ne, vážně - mně se líbí a navíc se cení nápad. Palec hore.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA: srst má krásnou, jen trochu vyje na měsíc a potřebuje výměnu kyčle :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Ja mam dnes chranenou dilnu vlastni vyroby. Experimentalni beranek bez ambici,aby to bylo krasny. Vysel z toho nemocnej chudak, tak jsme ho radsi snedli.
    Pred

Po
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    V3S: a jako bonus je na konci čínskej rap :D
    V3S
    V3S --- ---
    opici kral je takovej mistni evergreen ... ja k tomu mam rad tohle video :) .... hodne pred a po ;)

PepsiCo Bring Happiness Home 2016: The Monkey King Family
    https://youtu.be/p2kZrvYf6ko?si=r0EGrFp7p8r4VZt-
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já jsem to četla v jakýsi textový verzi někdy ve čtvrtý třídě v družině, bylo to tam v knihovně. Vsadím se, že pančelky neměly tušení, o co kráčí, prostě mluvící opičky, to bude pro děti
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DPMAN: zasloužilo by si to remaster a redabing - ta česká verze, co chvílemi mluví čínsky stačila jenom mladým :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    HAR4NT: použij kasr, pak tvoje pokání bude vnímáno jako ryzí a opravdové.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Ale nejdriv se postrikam od hlavy k pate oranzovym sprejem, jak je vyhrazeno jen Vznesenym
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LOGO: jdu tvou nepristojnost radsi odmodlit, clovek nikdy nevi..
    LOGO
    LOGO --- ---
    HAR4NT: mně se to jako dítěti taky strašně líbilo. Ale obávám se, že by to bylo jako u jiných televizních bomb z dětství - asi by mně to už teď přišlo jako blbost, nebo v lepším případě jen jako kravina pro děti.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HAR4NT: EPIC

Xi You Ji - Journey to the West theme music
    https://youtu.be/_KRl_pLl4vo?si=yXm22EDxvZhKXaeX
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORDPEET: tak tos o hodne prisel, je to neco jako Carodej ze Zeme Oz, akorat o rozsireni buddhismu do Tibetu a hraje tam napul clovek a napul prase. Je to uplne skvely a Tripitaka ma co delat, aby ty nepristojnosti svejch souputniku odmodlil, s brachou jsme to uplne hltali:))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Thx, Obama Kobza!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DPMAN: Důkaz, že člověk se vyvinul z opice?
    DPMAN
    DPMAN --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    SEJDA: Co?

SEJDA: Žárovky (klasické i halogenové) ano, Xenony a LEDky už spíš s obtížema. Potíž je zejména to, že u některých aut je znamená výměna (přinejmenším některých) žárovek rozsáhlejší demontáž, neb někdy musí celý světlomet ven a ne vždy to je zrovna triviální operace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VON_GILOTINE: prej delulu! pecka
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KID_MCHUTT: Pozeram, ze sa to uplne prehadzalo.. fotky su v poradi 4, 2, 3 a 1 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam