• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    V3S
    V3S --- ---
    ATOMIKS: MATEEJ: a jak to bylo dal? ;)

Jaroslava Muchová/Mucha

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    IF_: ozempic?
    IF_
    IF_ --- ---
    Missy Elliott

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VERSONNENHEIT: ještě před patnácti rokama byl úzus 30 cm - 60cm varná deska - 90 cm, dneska se sune doprostřed.

FRIZER: hah, elektronickej bordel všeho druhu mě fakt nenapad, tím to všechno dává smysl a já odcházím do pryč.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OMNIHASH: protože je to ergonomicky mnohem praktičtější, než mít plotnu v rohu - u stěny, kam se k ní dostaneš pořádně v podstatě jen z jedné strany.
    Přemýšlím o jakých chybějících cenťácích píšeš?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BROUKOID: Tak urcite.

Rozměry, vzdálenosti a souvislosti v kuchyních - TZB-info
    https://m.tzb-info.cz/architektura-staveb/16180-rozmery-vzdalenosti-a-souvislosti-v-kuchynich
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    OMNIHASH: protoze moda..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALENNAI: je nějakej důvod, proč se dává plotna takhle doprostřed desky? Poslední dobou to vídám celkem často, a přijde mi to i s mýma omezenejma kuchařskejma zkušenostma strašně nepraktický, těch 30 chybějících cenťáků je tam děsně znát.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    TRISSIE: já ti to věřím! Mě se právě zdá na uživatelovy požadavky předimenzovaná :-) podle informací Alennai
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNONKA: v Praze jsem měla kuchyň jen o malinko větší a zvládla jsem v tom všechno od vánočního pečení 9 druhů až po americkou Thanksgiving krůtu se všema přílohama - když musíš, tak musíš :-)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ALENNAI: zapomněla jsem na myčku a držáky vína, mea culpa
    Ale s tím kávovarem a toasterem to je přesné :-), podle původní informace to tak vypadalo :-)
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ANNONKA: Jako že by si dali dvě kozy s deskou a na to kávovar a toaster?

Tolik místa tam taky není:
    odprava: skříň vysoká úzká s držáky vína, lednice, dřezovka s odpadky, myčka, pak je teda pár šuplíků (tam jsme dávali už rovnou rámečky s držákem kořenek, nožů a příborník) a pak zkosená skříňka, do té se teda celkem taky něco vejde.
    A nahoře? Tam je hnedka držák na talíře v jedné, v další dole zabírá místo elektrifikace výsuvná směrem dolu, pak máš digestoř a jednu mělkou teda komplet volnou a místo nad troubou...

Takže nemyslím, že tam je nějak extra úložného místa.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    ANNONKA: Těch není nikdy dost.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ALENNAI: Pak ale na co tolik úložných prostorů?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MATEEJ: existuje k tomu ještě jedno Po - portrét jeho dětí

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Dcera Alfonse Muchy Jaroslava, na fotce z r. 1921 (tmavovlasé dítě vzadu) a na první československé bankovce z r. 1926 (dílo jejího otce).

070

10-kc-1927-rub
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ano, tak to klient přesně má!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ALENNAI: pokud k tomu nebude jeste ostruvek, tak to je kuchyňská linka tak na výrobu čaje a toastu.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    VDFLAT: Jj, to dělám teď v jiný kuchyni.
    Oni kluci (truhláři) strašně neradi myčky podkládají, vždycky se snaží, aby mohla být na zemi.
    A já se snažím, aby truhláři byli happy a aby si klienty dělali normálně vysoký kuchyně. Nějak mě to teď nevychází!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    ALENNAI: Diky za objasneni, tohle jsem resil jen jednou, tehdy se tam udelal nejaky pant ve spodni casti toho cela mycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam