• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GRANTORINO: Docela vybledl...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    1900: indiáni a machometáni
    2024: původní obyvatelé Ameriky a Islámisté
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Indián před nástupem do školy a po nástupu do školy... Rok 1879

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Stephanie Seymour
    (foto na obálku Playboye říjen 1988, 20 let -xXx- obálka magazínu Wall Street Journal 2023, 55 let)

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    THEFLON: koukej ho poradne pokarat, od tebe to bude mit tu maximalni vahu!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GRANTORINO: Sem akorát utahanej a řešit s někým věci, který sem vůbec neřek, protože neumí číst, to moc nepomáhá.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: nejsi trochu v tenzi?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    THEFLON: Hele, nemůžu za to, že některý lidi s porozuměním psanýmu textu takhle bojujou a čtou tam i to, co tam vůbec není.
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    SALVATOR: tak teď jsi jí to nandal teda...hotovej Pepek námořník
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GRANTORINO: Tak ten pocit moudra tě klidně může přejít, protože sem ti vůbec nikde vůbec nic nenavrhoval.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: když to máš takhle, tak to máš teda blbý no. Co dodat. My prostě televizi nemáme ani na YouTube na to nekoukáme, zprzněnej medvídek Pú od WD nás tak vůbec nesere, stejně jako mne opravdu nesere klan Kardashianu a nevím proč by mě měla jejich existence zajímat. A tentokrát si teda připadám docela moudře v porovnání s tvým návrhem, že by mě to přece srát mělo :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GRANTORINO: Co to je zase za moudro tvl? I když sem Medvídka Pú vždycky jenom čet, může mě srát existence toho zprzněnýho vod Disneyho, ne? Respektive mě může srát, že ho Disney vůbec zprznil, protože je to bezohlednej, nenažranej, korporátní moloch.
    Nic s Kardashianovejma sem taky neviděl a taky mě může srát jejich existence a jak k nim lidi vzhlížej.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    RUTHLESS: Tak kolem roku 2012
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    SEJDA: Ja teda letos jel do rumunska a rychlejsi bylo to vzit pres polsko z Decina a teda v polsku se platil jeden kratky usek, to bych uplne k rakousku neprirovnaval. Btw, rumuni ty dotace vyuzili taky o dost lepe nez my, skoda ze nemam foto pred a po, kazdopadne jsem byl v rumunsku po 20ti letech, nebo teda aspon po dvaceti autem a na vic nez par dni a ten rozdil jsem neveril. Dalnice nazehleny, okresky jak novy. Celkove lepsi silnice nez v cechach. V roce 2005 to byl dost adrenalinovej zazitek jeste.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VYHULENY_UFO: spousta z nich je PPP, tedy se tam plati extra myto, jako v Rakousku, to by nasinci milovali.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: tak pokud někdo zásadně nečte medvídka Pú z knihy místo čumění na televizi, tak si za to může sám...
    ZCR
    ZCR --- ---
    HAR4NT: všechno - kdyby Švankmajer Inc. nepřátelsky převzala Disneye, WB a tak, byl by svět lepší místo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ZCR: a to sedmichodovy syrovy menu taky
    ZCR
    ZCR --- ---
    SALVATOR: měl to dělat Švankmajer
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    VYHULENY_UFO: tak vidíš. Klučici s takovejhlema kabelkama nebudou jezdit po vokreskách..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam