• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Terminator 2 - Judgement Day
    Sarah Connor’s nightmare sequence of a nuclear blast. The playground seen in the movie was built specifically for this scene and was removed afterwards. It is currently a popular picnic area with a great view of Downtown LA and Dodger Stadium
    See comments for more pics.
    Fun Facts:
    Linda Hamilton’s twin sister, Leslie Hamilton Gearren, played the happy Sarah Connor in the playground and the infant John Connor is played by Hamilton’s own son.
    James Cameron’s Terminator 2: Judgment Day has been hailed by scientists has being one of the most realistic depictions in a film.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Hříšný tanec - Cynthia Rhodes.

GUMBA
    GUMBA --- ---
    VYHULENY_UFO: Přestal sypat no :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Čebrený autíčka jsou nejkrásnější.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HUGH_BOYLAN: Zajímavý. Občas mívám podobnou reakci na některý tvoje posty.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HUGH_BOYLAN: ale, ale! Takze jsi nátěrista, no to je teda moc pekny!:/ :))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    :D

DIVER
    DIVER --- ---
    to mi připomíná, že mám doma sadičku na odlévání penisu. akorát to pak nejde do bronzu, ale dělá se z toho gumový dildo.

jen se obávám, že to bude mnohem složitější než vlasy.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OTAKAR: to je fakt, teď mne štveš, že jsem si tenkrát tu renesanční paní taky neodlila ani do sádry :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    GRANTORINO: Standardně se v rámci kurzu dělá sádrový odlitek a jen se na bronzovou barví. Ale ateliér má spolupracující slévárnu. Mně přišlo škoda nenechat udělat bronzový, když už jsem nad tím strávil tolik času :)
    Uhlazené to je, protože zadání je mramorová busta. Ale ono to ve skutečnosti není až tak, spíš to dělá fotka, jak se bronz leskne.
    Vlasy mi přišly nejtěžší, ty jsem dělal dobře 9 hodin.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //vovcansk. uspesne denacifikovano ruskou armadou a hned mesto vypada lip

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OTAKAR: jako hustý, že to hned odlejváte do bronzu. Mně se to zvláštně líbí v tom albu, ale u toho výsledku je to dost uhkazeny no, ale zároveň mi nějak chybí textura vlasů. Ale jen jsem modelovala z hlíny, nic jsem do bronzu neodlejvala, takže jen tak kecám :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SITH: Zřejmě už zapracovala obleva.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HRAFNAIN: Jakákoliv jiná barva je na Corvette špatně. Stejně jako na Ferrari. Viděl jsem jedno zelené Ferrari a chtělo se mi zvracet.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    BLOWUP: Já jsem v rámci kurzu dostal zadání, tenhle stav byl 2. ze 14 tříhodinových lekcí. Ale jo, tenhle špíňácký styl se mi taky líbí, teď u dalšího kurzu budu mít už volnější ruce :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Sedačka w202, trochu trhnutá a trochu opravená.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OTAKAR: ta skica ma skoro vetsi sarm nez vysledek, imho :-)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Hlína -> bronz

Pokud by někoho zajímalo víc, tak zde - https://photos.app.goo.gl/uTBFQCLg89FhCk8g6
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FAITH: Rozhlas poznam dobre, ale tohle miesto ma nejak minulo. Musim sa tam mrknut. Dik.

Jako uz tam nezijem 24 rokov a stracam sa v tom meste stale viac. (Parkrat doslova :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam