• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    NE7RA: Uf, to je na mě moc velká inteleguání atletika :-D Už se radši na nic neptám, aby ses náhodou nezranil.
    ELIS
    ELIS --- ---
    NE7RA: Tvl, jsem woke libtardí žena a ten redesign mi taky přijde hnusný a mimo.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Na podobné téma.. proti proudu ;)

NE7RA
    NE7RA --- ---
    KARLOSK: Kdepak, to tu trendy!

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NE7RA: jako neřidič a člověk co neuznává tyhle alfa a beta výmysly... Ty máš nějaký problém, že?
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    NE7RA: to jsou ale dost zkurveny rasisticky kecy, nechces se na to vysrat?
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    00KUBAT: presne tak, kazdej komu se nelibi tak je BOOMER, chro, chro, narikajici boomer primo
    znam takovou peknou basnicku - ne7ra, ne7ra, ty ses ale peknej debil
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    00KUBAT: Narazim na neochotu prijimat novoty a zmeny skupinou bilych alfa heterosexualnich muzu. Obzvlaste, kdyz jim sahnes na takovy etalon konzarvatismu a sentimentu jako jsou Jaguary.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    NE7RA: jakože to nové logo je o tolik lepší, že to nepřipouští žádnou diskuzi a relativizovat to mohou tak maximálně nějaké staré mrdky, které stejně nemají nárok na názor? Nebo cos tím chtěl říct?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GANBOY: Ostatně jako skoro vždy :))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    FRK_R23: to je spíš příklad loga kde tvrdší práci odvedl projekťák při obhajování u klienta než grafik když to kreslil :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GANBOY: Tak to čteš blbě, vole! :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NE7RA: to zas bude jaguárů v garáži
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    NE7RA: ja to nový logo čtu jako Jogurt…
    Když se hodně snažím tak JOGUOAR :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Narek boomeru za 1, 2, 3 ...

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JON: Dietz Nützen. Nice.
    FIFI
    FIFI --- ---
    JONEZ1: Ja mam knizku s fotkama pana Marsala strasne rada, vsude je v te galerii napsano Foto: Vojensky historicky ustav, ale fotil to prave Marsal.

Je zvlastni, ze tu knihu otviram tenhle mesic uz podruhe a vazi asi 3 kg 🙈, nedavno mi totiz jedno ID z nyxu psalo, ze jeho dedecek mel kamarada - malire, ktery zahynul pri naletu na Prahu na Valentyna, tj. 14.2.1945, coz je v tehle knize Marsalem prave taky zdokumentovano.
    Tehdy to odnesly hlavne Emauzy a oblast Vinohrad, Marsal nafotil i pohreb obeti 🙁 - to je v te galerii taky.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    EZOUN: nedohledam se tak na rychlo.. co to je za obrazek, ten udajny original?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam