• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOLOCH: Taky bych nevěděla, název jsem uz slyšela, ale nepřiřadila bych jo k žádné skladbě. Doba, kdy jsem poznávala aktuální zpěváky a skupiny podle vizáže nebo prvních tónů písně je u mne tak 25 let pryč. Netřeba žít v jeskyni, stačí mít jiné zájmy.
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    00KUBAT: bud chces byt vtipnej, nebo jsi poslednich 20 let zil v jeskyni...?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ARGANNAH: ja rano ridim, takze jsem to "musela" slyset cele. Skus to ;)
    Jsem narocna, ale take velice trpeliva ctenarka/posluchacka/divacka, takze davam velice mnoha vecem sanci do konce.
    Jen parkrat jsem neco vypla/zavrela a tohle mne k tomu nedonutilo :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FRENNET: Může bejt, slyšela jsem z těch novejch věcí jen asi čtyři nebo pět písniček, něco bylo dobrý, ale nerapovalo se v žádný, tak jsem to zklamaně vypnula. Možná předčasně.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ARGANNAH: tak Tarju podepiskuju! Ja LP slysela jen co bylo v radiu na E2 a tam jsem rap slysela, nebo jsem se preslechla? Opravdu nevim. Ale ano, zpev a rap byla linka definujici LP.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ARGANNAH: jak skrtli rap? Namatkou si pust Heavy is the Crown a tam mas zas Shinodu v plny parade
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FRENNET: Jediný, kdo je nenahraditelný, je Tarja v Nightwish, jinak si všechno časem sedne. :) Ale ten rap pro ně byl typickej a je škoda, že ho takhle škrtli. Nicméně čo bolo bolo, terazky som majorom, a Emily je fakt dobrá
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ARGANNAH: mne jako skalniho fanouska LP mi Emily nevadi, zvlada to s prehledem. Pindy ohledne nenahraditelnosti Chestera jsou takove opravdu liche. To bychom se nikam nikdy nedostali.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LEENVECKA: Emily má super hlas, o to by vůbec nebylo, ale bez toho rapu to fakt není ono
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    00KUBAT: třetí zprava na spodní fotce, myslím.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    00KUBAT: Linkin Park přeci. :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    LEENVECKA: a kdo to je?
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Nejsem uplne jejich fanda, ale par pisnicek mam fakt rada a jejich navrat me pomerne prekvapil a vlastne je Emily fajn nahrada :)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Minor Threat <3

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELLAS: to je z výměny manželů :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    BLACK_ONYX: Je. Nepřesnej obrázek.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    NJAL: Cože? Ten kruh není uprostřed? Celý život žiju v omylu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GARGAS: Co je na tom před a po? Vždyť jsou to očividně dva různí lidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam