• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRK_R23: Jasne, nepristupovat k jednotlivym ctvrtim s citem, ale vsechno soupnout developerum at si rozjedou svoji diskoteku. Topinky s pribehem za 250,- jako v Karline, nebo na Vinohradech pohoda. Nedavno treba skoncil Rousek, me to prijde skoda...

ENDER: A co jako, to muzes dostat kdekoliv v metru stejne jako na Andelu, Hlavaku, Nuslich nebo Jizaku.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FRIZER: Tím geniem loci Nuslí myslíš to, že se kámoš postavil doprostřed Synkáče a ukazoval okna, kde dělaj piko? 🤦
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nusle!! Ach
    FIFI
    FIFI --- ---
    Ja si tedy jeste pamatuji na synkaci na rohu ty policajty, cekala jsem tam na vyjezdni dolozku ve fronte 😂
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRIZER: Jo na palmovce jsem dostal do drzky od smazky, videl umirat cloveka, to mi bude chybet...
    No a husitska plna zastavaren a heren, tyhle casy uz se nikdy nevrati. Uplne jsem zamacknul slzu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRIZER: Genius loci byly rozbitý baráky a všechno v rozkladu. Já neříkám, že je to ideální. Ale tyhle nářky na doby dávno minulé mě serou tak nějak obecně. Bejt to podle lidí jako seš ty, dodnes se brodíme v hovnech...

Ale jinak máš pravdu, vidíme to jinak a nemáme se o čem bavit.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRK_R23: Ne, zdražení nájmů a bytů...vyhánění starousedlíků a pomalé zabíjení genia loci na vrub uniformnosti a komfornosti. Jestli jsi v pohodě s novým Karlínem vs starý, to samé Palmovka a Žižkov, tak máme oba jiné vnímání a nemáme se o čem bavit.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRIZER: To jo, opravený baráky, lepší dopravní obslužnost, to je skoro apokalypsa....

OMG
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LUCIEN: Synkac bude dobre obcas sledovat...z pivovaru bydleni pro bohate, na Synkaci zacinaji vyskakovat ruzne hipster podniky, za chvili metro...no Nusle bude dalsi zkurvena ctvrt jako Karlin za chvili.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GREW
    GREW --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SEJDA: Ano
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LUCIEN: doufam, ze to je po a pred
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ANIKEVESTIFEX: kdyby jsi tam sla fyzicky, tak by tam byl hezci tag. chapu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Můj oblíbenej Synkáč...

ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    THAIGRR: To bude tím, že jsem tam nešla fyzicky, ale přes mapy.cz a ty mají nejaktuálnější foto z 2023 :)
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky jsem koukala, náhodou jsem šmejdila na mapy.cz a říkala jsem si, kde jsou ty ruiny a ejhle.. :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    ANIKEVESTIFEX: Pěkně to hodili o štok.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    taky tam chybí to, že hezky opravenej barák měl hned někdo potřebu počmárat

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ANIKEVESTIFEX: Na tý foce chybí ta pětimetrová bříza, co rostla v okapu žlutýho baráku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam