• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    SH_PANDA: bude i before and after of kocour?
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Jeff Goldblum (*1952)

Moucha (1986)

Jurský Park (1993)

Život pod vodou (2004)

Thor: Ragnarok (2017)

Kaos (2024) (seriál Netflix)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    before & after kocour

NIAN85
    NIAN85 --- ---
    LUSINDA: Zrovna Bella by ale mozna neziskala titul nejkrasnejsi zeny, promenilo ji to tak akorat z tuctovky v neskutecnou kocku...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LUSINDA: vsechny zminuji bezprostredni vedejsi ucinky anebo problemy spojene s minoritni charakteristkou jejich obliceje vs. rozsahlosti aplikaci zkraslovacich terapii.
    Ony nepopisuji nespokojenost s estetickou medicinou, ale objektivizuji si limity sveho tela.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ARGANNAH: A tak je to se vším na Novinkách...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    RICARDERON: Kdesi kdysi jsem četla článek, že je to prej hoax založenej na jakýsi virální reklamě, kterej zničil život modelce, která v ní vystupovala. Ale kde je tomu textu konec (a hledání na mobilu, atd.)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    si vždycky vzpomenu na tohle

SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: podle mne nejsou obri ale jenom o 1mm prizvednute, jako kdyby odkrojil kuzi nad rtem a potom to sesil. Casem to zase spadne. Si to vyzkousej na sobe, jsou to fakt desetinky milimetru, ze te okoli vnima uplne jinak, matka te pozna i tak, a asiat zadny rozdil nevidi.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    RUTHLESS: mozna jsi to ty s oblicejem jaky jsi vzdycky vnitrne citil/-a, ale ted ho vini i vsichni ostatni.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    EZOUN: Dr. Malejzadek teda nic moc, obzvlášť ta posedlost obřími rty je pekelná.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ELIS:
    Cestovatel jde navstivit africky kmen, ktery nesnasi belochy. Namaze se na cerno, mluvi jejich narecim, poveceri s nima a rika jim: "Rano me vzbudte, pujdu zas dal."

Rano ho vzbudi, on dojde k rece, aby si smyl barvu. Meje se, meje a nejde to dolu. Koukne se do vody jak do zrcadla a najednou mu to dojde: Oni omylem vzbudili jinyho cernocha!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KLAIR: No právě. Jsi to ty v jiným těle a s jiným obličejem
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELIS: já teda nevím, ale když se změnilo moje tělo a můj obličej, tak jsem to pořád já....
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ELIS: tak to asi není problém, vždyť ty se jakoby nevidíš vpodstatě, když na sebe nekoukáš furt do zrcadla. Tak je to asi jako si oblečeš jiný šaty, který ti sluší konečně podle tvé představy. Jako třeba se zbavit křivého nosu je přece pro psychiku dobrý, ne?
    Íránec žijící v Istanbulu a podle Instagramu udělá každému cokoliv si řekne... je tam toho teda hodně, i Bodydesign :) ale bere to evidentně od podlahy komplet
    Dr.FrzmkZ🪽 (@frzmkz) • Fotky a videa na Instagramu
    https://www.instagram.com/frzmkz/?hl=cs
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ELIS: Spíš to, že plastiky se jaksi nedědí.. a Lelky (a podobných plastikových královen) dcera se jednou bude hodně divit.
    ELIS
    ELIS --- ---
    EZOUN: Tohle je úžasný a strašlivý zároveň. Dobrá práce, ale jako první mě napadá, jak to ty ženský dávají psychicky, že teď nosí obličej jiné osoby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam