• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CHER: Ano. Děkuji za doplnění.
    CHER
    CHER --- ---
    MICHELLEDANIELS: to bude asi tohle?
    Pražské příběhy - Křižovatka Národní třídy a Spálené s...
    https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2205741819579514&id=445889982231382

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: konkrétně dřevěnou stavbu, ktera stala na miste OC Maj v období mezi Slikovo palacem a OC Maj zacatkem 70 let
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Jak šel čas na národní - provizorní dřevěnou stavbu jsem nenašla

TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUTHLESS: A přitom by stačilo mít cit pro ironií.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ALEXIS: to by člověk neřek. takový práce. já si holím hlavu jedničkou :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    DIVER: jo, jsou v obálce a možná z nich někdy bude paruka až dopasují odstín z dalších hlav
    Z předchozí várky byla paruka po asi 3-4 letech.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ALEXIS: šlo to na paruku někomu nebo to jenom zametli?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TRAGED: ano, Ta ulice je neco uplne jineho a ma to jine duvody toho, aby tam ta trat byla. Ale nehodlam s tebou diskutovat, neverim, ze jsi pro konstruktivni ebatu, jen vykikujes nejaky dolnicky kecy. Nechtel jsem na tebe reagovat, tudiz jsem svuj nazor vyjadril takto. Jako se to normalne dela.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Jedno z vlastní zahrádky

TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUTHLESS: To je zajímavý minusek, na Václavák dobrý, ale Na Příkopy uz ne? Že by dvojí metr na stejné argumenty?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RUTHLESS: je pravda, ze je to jedna z mala ulic v centru, ktera neni precpana matrjoskama a CBD obchody :) Jinak zahradku tam ma snad jen Duplex bar a Bageterie. Blíž k Republice mela sem tam nejaka restaurace, ale to se taky tuším po covidu obmenilo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUTHLESS: Jo, to mel byt i Vaclavak, ale Krnda rekla "Ne!" a Hrib to pekne dotahl. Takze kdyz dotahnou, tak dotahnout!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TRAGED: tak je mi to u prdele. Prikopy maji byt krasna trida bez aut a dopravy. Jen pro lidi, s ezahradkama a milionem hospod a obchodu. Krasne zit, jako to v centru mesta byva zvykem.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUTHLESS: Jak ne! Kdyz navrat Tramvaji na Vaclavakl, tak pekne poctive se vsim vsudy az na Republiku a Narodku! Co kdyby byl vypadek ve Spalene!?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TRAGED: probuh, tam koleje jen to ne! pokud nehcces do metra (fara se v ostrave,ne u nas), tak muzes jet 22 a 17/12 :-) krasna cesta podel vody!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MICHELLEDANIELS: Uz aby tam ty koleje Hrib vratil. Co kdyby byla vyluka na Porici, takhle se pekne pres Prikopy bude moc dostat z Vinohrad az na Letnou a bez farani! :-]
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NELLAS: Šárka Vojtková známá z "Dědictví aneb Kurvahošigutntág"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILLUZE: Která?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Irenka

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam