• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MALATI
    MALATI --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    NELLAS: prostě to tam vybílili..
    MARZER
    MARZER --- ---
    CADDY: ok tak teď tomu věřím, tak to znamená že já jsem hodně skeptický a taky že ten barák je naprosto nechutnej a vůbec nechápu jak někdo takhle dokáže bydlet. Omlouvám se za moudroprdy
    CADDY
    CADDY --- ---
    MARZER: tady je i video a ty interiery presne tak vypadaji...muzou ty fotky mozna byt nejake liznute, ale zaklad je pravdivy... https://www.instagram.com/reel/C7W5UIsum0U/?ig_rid=c8f64090-8bb8-4394-9e51-cfb84123dd17
    MARZER
    MARZER --- ---
    AIRO: AIRO: Upřímě řečeno je to AI a hodně. Druhá fotka nohy od židlý jsou hodně mimo. I ta zeď, je tak hodně divných šumů a nedokonalostí. Navíc Ai nechápe jak bydlíme a dá do naprosto nesmyslný kuchyně se dvěma ostrůvkama zahradní rostliny v květináči. Police, skříně a lustry nedávají smysl. Na posledním porovnání chybí schody do druhého patra a komody dole opět mají mizerné nohy.

Doporučuji se věnovat detailům než něco budete brát vážně. Je tam toho hodně co napovídá. tenhle kanál má dobré tipy jak to rozpoznat
    http://youtube.com/@showtoolsai/videos
    CUKI
    CUKI --- ---
    ILTU: Fotky "po" má určitě PČR, já v té době fotil jen na analog, který jsem na tohle neplácal, ale zmizela i vana, dveře včetně těch vstupních. Tam nechali jen igelit. Prej to bylo i ve zprávách, možná by šlo něco dohledat. Ale jecjakej urbex kterej navštívím, je mnohem lépe vybavenej.
    ILTU
    ILTU --- ---
    CUKI: A máš fotky "před" a "po"? ;-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    NELLAS: Kamaráda kolem přelomu milénia vykradli tak, že ho "kompletně" vystěhovali a domovnice jim ještě otevírala dveře a divila se že neví že se stěhuje.

"vystěhovali" nejen vše co se dá od odnést, ale rozebrat, rozřezat a vytrhat ze zdí! Tedy parkety, vodovodní trubky, zásuvky, vypínače, kabely i komplet rozvaděč, parapety a jedno okno do dvora.

Vše během asi 4 hodin co byl pryč.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MEI: jo tak to uz davno nevim :D
    MEI
    MEI --- ---
    MONIOUS: Ano, a ta scéna z postele je z hotelu, jestli se nepletu?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CADDY: severni strana domu, foceno v lete.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: Před a Po. :-P
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    NELLAS: z bláta do louže
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    NELLAS: to je prece ten dum z home alone :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Škoda, že tu lidi přes neustálé prosby ten kontext k těm fotkám prostě nedodávají.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: to po jsou aktualni fotky, ktere byly v inzeratu, nedavno se dum prodaval... Ta kuchyn je ale bily des, to bych nedal :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PUBLICURINATION: Včetně tapet?
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    NELLAS: puvodne jsem si myslel ze se jim loupez podarila xD
    MALATI
    MALATI --- ---
    Bylo?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    AIRO: To po má znázorňovat co?