• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ENDER
    ENDER --- ---
    CDR: Jojo, taky mam doma case, kterej jsem dokonce vzal i do sprchy a stejne porad smrdi...
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: Trochu zamrzí, že z toho při renovaci udělali typický Fachwerk. Ale nenechali tam původní části. Třeba ty výlohové okna se už jen tak nevidí a přitom to tam patří.
    Střecha má o něco kratší přesah.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    CDR: pořiď si ozonovy generator (cca 3 000kc) a zavři ho přes noc do krabice s tím co chceš odsmradit.

Na maxi zasmraděné auto od cigaret, kteremu nepomohlo totalni čištění tepovačem stačily 3 cykly a nic neni citit.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    CDR: Napadají mě vonné tyčky a granule do vysavačů, ty se taky aktivují teplem.
    CDR
    CDR --- ---
    Menší OT, pardon. Chci se optat, nevíte, jestli existují nějaké parfémové/parfemované nálepky/samolepky/pady do elektroniky, které by se aktivovaly teplem?
    Tady ten kousek, i když je vyčištěný, omytý ispropylakoholem a clinem, je stále cítit kouřem (a to jsme kuřák).
    Chtěl bych techniku, co repasuji (obvykle PS4, pc a notebooky) vyvonět :3
    A nikde jsem nic nevygooglil.
    Když tak mi napište sz
    CDR
    CDR --- ---
    zas nějaký huňáčci
    P.S. sedm měsíců starý Acer NITRO. Nechtěl bych vidět, jak to u těch lidí doma vypadá.

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TRISSIE: Takže nejsem jedinej...mně ten komentář přišel hodně vtipnej a až pak jsem si všimnul, že se vztahuje k tomu domu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KARLOSK: totally off-topic, ale komentář o zateplení přímo nad fotkama dam, co maj pod fasádním nátěrem make-upu zateplení silikonem, je takový... matoucí, k čemu se vztahuje :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KARLOSK: a francouzske okna se pseudo balkonem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PPNEKK: Za mě tomu chybí pořádný zateplení a na střechu nějakej solár. :D
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    maga faces uz bylo?

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    PPNEKK: kdyby nekoho zajimalo vic o principu tech drevenych tramu a pod, Laura Kampf nedavno rekonstruovala takovejhle barak. Vsechno delala pekne po staru a byla to zabava sledovat :)
    playlist here: https://www.youtube.com/watch?v=cWejwPwiEqU&list=PLLsyCFICnr819K6cWPGm1LUp9xDfhk-HP
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Hrázděnka Kraslice | Poznej domy - Interaktivní průvodce po domech s příběhem
    https://poznejdomy.cz/domy/detail/165-hrazdenka-kraslice?

CUKI
    CUKI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak co si budem, před a po 1524 a 1746 je taky dobrý.
    ANCHIE
    ANCHIE --- ---
    GRANTORINO: Tady k Princovi pridam zajimavost, ze jeho vycpanina taky prosla takovym Pred a Po - jednu dobu ho vlastnil fotograf ve Dvore Kralove a jelikoz byl lev prilis velky a spatne se mu vlezl do zaberu, tak ho nechal o dve zebra zkratit :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    drobenkový měsíc malinové planety explodoval

NELLAS
    NELLAS --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SEDELAVLOKALE: myslíš tyhle :D?

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LORD_DE_SEIS: jeee, podle nej se asi malovali medieval lions
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: asi vypadal nějak takhle před, protože ten lev kapský je už vyhynulý, tak tohle je jihoafrický lev bílý...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam