• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HAR4NT: Jako já vím, že jsi pičus, ale tvoje neschopnost pochopit HYPERBOLU je do nebevolající. Příště to napíšu v Latině a exaktně. Tak si zatím přečti Vergilia v originále.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PLOSTENKA: jj, zavani to metafyzikou, ale spravedlivejsi zpusob neni
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    K té barvě, horní fotka je z galerie článku linkovaného GRANTORINO, spodní z příspěvku ZUZKAOU. Pojďme ten rozdíl udělat trochu... křiklavější.

MV5d5195dcd3_IMG_20260206_105621

1772042385_67dd1
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HUGH_BOYLAN: aha, netusil jsem, ze ukazovaci zajmeno *tohle* je specificke pro atribut barva, moc se omlouvam, clovek se porad uci..🤷
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    HAR4NT: Protoze betonova kostka, projistotu zamcena a obehnana kilometrem modryho zabradli, je to prave orechove.
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Leda tak! ❤️
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HAR4NT: Bavím se čistě o té barvě, ty tvoje bábo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HUGH_BOYLAN: tvoje baba je zlocin, tyhlety genericky R-U modularni nadrazicka s cekarnou vytapenou erarnim uhlim, 60m² vyhybkarnou a 150 kg dvoukridlejma vratama misto normalnich dveri, patrej uz leda tak do modelu s TT vlackama.

sotousi se muzou chodit kochat tam. bych chtel videt, jak by lidi juchali pouzivat letiste nebo autobusaky zrekonstruovany do stavu z roku 1925.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GRANTORINO: Tohle je zločin!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Možná je to tak schválně - reflexní prvek, aby vlak do nádraží, třeba za špatné viditelnosti, nenarazil
    LOGO
    LOGO --- ---
    DEMENCE: zatepleno nic není. Podle šířky špalet oken je vidět, že nepřibyl izolant.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Psala jsem Zuzkaou do pošty, normálně jsme si psaly v poště v únoru... a v bloku mne nemá a nevidí mne a já ji taky v bloku nemám a vidím ji, v poště to funguje, chápe to někdo?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TARMAQ: pak jedině Zuzkaou má v ignoru mne, neb já ji vidím:)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ZUZKAOU: Cimrman se obrací v hrobě
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    _

_
    ILTU
    ILTU --- ---
    GRANTORINO: Ta barva ve skutečnosti není tak křiklavá, je jen sytá.
    CUKI
    CUKI --- ---
    GRANTORINO: No t FeZn k-ce je dána požadavky. Uspokojit dnešní představy o energetické náročnosti taky není jednoduché.
    A ta oranžová příšernost je podle mě vytažená nějakým filtrem.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    HANS_KRTKOWITZ: to je tak kdyz mas povinnost zateplovat, a jako kriterium je njnizsi cena...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam