• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    MICHELLEDANIELS:

Promiň, ale tohle není píčování? Nebo co nám tu chceš sdělit? Hlavně jako OT
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: udelaj remake a Frau Goebbels bude hrat Sichtarova

a na Himmlera prekecaj Fialu z ODS a Marek Benda bude Rudolf Hess, (taky ODS), protoze ODS nepude s opozici jako stado
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAR4NT: Já znám jenom třetí říši pro hluchonemý a to je 90 minutová smyčka hajlujcího turka
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: je to hodne stary, z 50
    let a hraje tam prave mladounka Magda Kubisova nakou vzdalenou sestrenici Jozefa Gabcika
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a doufám že sem neleze nikdo z motoristů portože jestli jo, tak na m. kultury začal právě vznikat novej film
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tak CSFD tvrdí že si pěknej hajzl!!!! :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAR4NT: myslím pád třetí řáše

nicméně, teď jsi mě velice navnadil a jestli film "Treti Rise pro deti do osmi let" neexistuje tak mě pěkně nasereš :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: v jakym filmu, Treti Rise pro deti do osmi let?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAR4NT: vona viděla jak to Magada říká v tom filmu ;)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne, protoze ji bylo jasny, ze by je rusaci stejne popravili nebo poslali chcipnout do gulagu
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ZSIS: stačilo napsat dezolát. ne, nejsem dezolát. očkovat jsem se nechala a Putina nemusím odjakživa. není zač
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MICHELLEDANIELS: nejstarší syn by si dost pravděpodobně v týhle situaci vystřelil mozek z hlavy sám
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZSIS: ja si rikala, kdo takovou ohavnost po valce mohl udelat a nejvic fascinujici na tom je asi to, ze ty deti zabila vlastni mama. Snad jen kvuli tomu, ze by nesnesla predstavu, ze by jeji deti vyrustaly ve svete bez nacistickeho vlivu. Nejstarsi syn byl v zajeti v UK, takze ten diky tomu prezil.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no.. neva mi ani jedno, ani druhe.
    nechapu, co tim chces rict.

ale ty jsi ta pani, co vsechno prokoukla od covidu po ukrainu, behem toho co my ostatni ovce verime verejnopravnimu celosvetovemu spiknuti, ne?
    tak ok.
    dik za nazor.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ZSIS: jako postovat svoje svoje fotky, jak sereš ti neva. ale mrtvý děcka bezva. fakt seš nechutnej
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MISSTY: Na druhou stranu se s tím ovšem už roky snažej něco dělat a zdá se, že naštěstí úspěšně.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: pritom, jak by bylo jednodussi me mit v ignoru, ze ;) Ale je to marna snaha...picovani je pry lepsi
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MICHELLEDANIELS: heh...že to píšeš zrovna ty :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak zrovna byt u GT v ignoru je zakladnim nastaveni, kdyz prijdes na nyx :)) A je to win win.
    Stejne tak vycistit si vzduch od jinych, co maj internet jen k picovani na druhy.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    slovní spojení "silný leader" ve mě vyvolává silnou potřebu vyvrhnouti.

tak tady prý dorost rodiny Göbbels, před a po 1945.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam