• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MICHELLEDANIELS: viděl jsem o tom asi před rokem nějaký dokument, snad dokonce tady z klubu na nyxu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KID_MCHUTT: diky. Docetla jsem se, ze v nejakem dome, ale ne v jakem :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MICHELLEDANIELS: v podzemí hotelu U tří pštrosů (malostranská strana) je vidět zbytek základů Juditiny lávky - měla trochu jiný úhel vůči řece, než má Karlův most
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Juditin most - zboren v první polovine 14. stol. ledovými kry a vodou a nahradil ho Karluv most, ktery taky nekolikrat spadnul, ale byl vždy opraven.
    Věž z Male strany mela byt soucasti z Juditina mostu a na čertovce lze zahlednou puvodni oblouk.

HANZO
    HANZO --- ---
    ILLUZE: v Rakousku na horách je občas mají v nějakých chatách
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    CAMELLA: Moc děkuju, ale ona to není úplně ona.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELHAIDA: no, já třeba jedu do Brna teď v pátek. Maj otevřeno v sobotu do jedný. Kdybys ji chtěla, muzu tam skočit.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LEENVECKA: Dík, tu jsem našla. Jako jo, ten dekor je daleko řidší, než byl na původní, co se rozbila, ale je to víceméně ona. Ale Brno a nejde objednat on-line. Kdyby to byla ta původní, tak si asi udělám výlet, ale kvůli téhle ne.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    TRISSIE: ale je tam jen jeden kus :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LEENVECKA: dobře ty! :-)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    ADELHAIDA: myslis tohle? :)
    Zapékací mísa 30cm dekor házenka | Vichr.net
    https://www.vichr.net/zapekaci-misa-30cm-dekor-hazenka
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ILLUZE: Hledej "Hrnek Mirek pomněnka" a najdeš. Třeba tady: https://www.porcelanovysvet.cz/hrnky/hrnek-mirek--pomnenky--0-4-l--cesky-porcelan-dubi/?gad_source=1&gad_campaignid=18670846058&gbraid=0AAAAADhaaNV4mu8TLoL9nTdJUZoSUT0S_

Já je mám z Domu Porcelánu u Míráku v Praze, ale měli tam poslední tři, nechtělo se mi platit poštovný a tři na doplnění stačily.
    Když jsem je hledala tak před třemi lety, tak jsem je taky nemohla najít, možná udělali dotisk, nebo jak se tomu říká u porcelánu. Já marně pátrám po zapékací míse na koláč se vzorem házenka.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ADELHAIDA: !!!
    Kde se ti ho prosím podařilo koupit?
    Pátrám po tomhle tvaru a vzoru (nekecám) tak 15 let. Projíždím bazary… všude mají ta divná zakroucená ouška.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MEI: děkuju 💙
    MEI
    MEI --- ---
    HELLENKA: Mas to moc hezky - barevné i střihové ti to moc sluší.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Chuck Norris (1940 - 2026)

Citát fanouška z facebooku: The world didn’t lose Chuck Norris, it just gained a guardian at a higher level.

1972

1981

1990

~1995

2012

2026

PS: Jeho mamka se dožila 103 let, zemřela necelé 2 roky zpátky.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Před 20 lety : jako modelka na kadeřnické akci
    Teď : po vlasové proměně u @salonpetramechurova – vyhrála jsem jejich Instagramovou soutěž k 25. výročí salonu :)

SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DRAGON: si.musim udelat par multaku abych dal vic palců hore :))
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DRAGON: jak tohle sehnat jak tohle vidět? má dětská (mozna i pozdejsi) láska a muj pre-i-po-pubertalni hridna.
    to je..husty
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SPIKE411: z tvého postu stojí za zmínku tahle její fotka s Ian McKellenem z Amádea, pěkný :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam