• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    GREW
    GREW --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ty na tom kole jezdis jenom zavodne na naky uzavreny trati, ze resis to, ze by ti odrazka cca 2x5cm zvedla aerodynamicky odpor? A bocni odrazky ve vypletu a zadni odrazka taky zveda aerodynamicky odpor? Btw, ty svetla jenom za snizene vyditelnosti, jezdis autem? On je to pro ridice auta celkem velkej rozdil i za dne, jestli ma, nebo nema cyklista svetla, napr. pri protislunci, nebo v lese, kde muze rychle stridat svetlo a stin apod.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HUGH_BOYLAN: to vis, ze jo. Clovek totiz pri tvem vyjadreni musi byt i vedma. Normalni lidi vraci veci ve stavu, ve kterem si je pujci.
    Takze kamos se rozhodl pro e-bike, tohle uz pro nej byla bezcenna sunka, dal ti ji a tobe to konecne stalo za peci 👌
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    PRED: měl jsem ji půjčenou, tak jsem jí dal hodně zabrat (6700 km) a neinvestoval do ní ani korunu

PO: po sezóně vrátím a dám mu nějaký obnos na to, aby si ji hodil do pucu
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: "Tady se potvrzuje - chces-li se neceho zbavit, tak to pujc, on ti to totiz uz nevrati nebo uplne dojebe."

Tady se krásně projevuje tvoje kognitivní slabost a neschopnost porozomět psanému textu. My byli domluvení, že když si ho bude chtít nechat, tak mu ho po sezóně vrátím a dám mu nějaký obnos na to, aby si ji hodil do pucu. Jenže se rozhodl pro e-bike a tak jsem tu investici provedl už "na svém". Fakt zkus přemýšlet (což je u tebe problém, chápu), než něco vypustíš do světa. A ano, také jsem to prve neformuloval úplně čitelně, ale aslespoň si to přiznám a dovysvětlím. HOWGH!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: Asi jsi to nečetla pořádně a v souvislostech. Já nepsal - dojebat, já napsal zabrat. 6700 km na kolo za sezónu je poměrně slušný záběr. Kdybys nebyla hloupá a přečetla si dovysvětlující komentáře, tak takovýhle hlod nikdy nevypustíš. Ale u tebe mě to vlastně nepřekvapuje.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Líbí se mi ta ligika "není to moje, tak to dojebu, co to jde, ale kdyz uz je to moje, tak to opravím, aby to ještě chvíli jezdilo"
    Tady se potvrzuje - chces-li se neceho zbavit, tak to pujc, on ti to totiz uz nevrati nebo uplne dojebe.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: À propos, reflexní prvky na oblečení a pásky na nohách jsou vidět mnohem lépe, než nějaký debilní odrazky.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GREW: Odrazky jsou bastl k ničemu, který klade aerodynamický odpor, světla nasazuji, když je snížená viditelnost.
    GREW
    GREW --- ---
    HUGH_BOYLAN: A na svetla a odrazky uz penize nezbyly?
    CUKI
    CUKI --- ---
    HAR4NT: st. Pogi :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: mozna mu prezdivaj sv. Tourmalet ( nebo Santo Epo)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Heretici, tohle neznat! :D

A vůbec, my Velomináti máme svoje pravidla.

Velominati – Keepers of the Cog
    https://www.velominati.com/
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HAR4NT: Madonna del Ghisallo přece!

Madonna del Ghisallo - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Madonna_del_Ghisallo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: Čistě ze zvědavosti sem to musel pogooglit: "Father Ermelindo Vigano, proposed that La Madonna del Ghisallo be declared the patroness of cyclists. This was confirmed by Pope Pius XII in 1949."
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PATISLAV: btw kdo je sv. patron cyklistu, nevite kolego? sv. Albert mozna..?:)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Lidi, neblázněte, zabrat jakože to hodně používal, ne že s tím třískal a jezdil s tím schválně škarpou. Tyhle morální soudy, jako kdyby byli všichni svatí...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ILTU: To je trochu argumentační faul, ale MEA CVLPA, že jsem to napsal kostrbatě - zabrat dostala, ale jak píše HAR4NT, byl jsem na ní hodnej, jen nebylo jasné, zda zaplatím původnímu majiteli amortizaci a on si ju hodí do kupy sám, proto jsem do ní nechtěl investovat, než se to vyřeší. Asi bylo neštěstné to "tak" - není to implikace "proto", ale spíš "navíc".
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ILTU: nvm no, obcas zonglujem tema vedlejsima vetama vsichni, ale asi bych ho nepodezrival z nejakyho prehlizivyho pristupu k tomuto velocipedu, moc by nedavalo smysl, aby ho zhuntoval a pak koupil:) trzni principy taky cloveka kultivujou!;))
    ILTU
    ILTU --- ---
    HAR4NT: Souhlasím, ale on přímo psal, že jí dal zabrat, protože nevěděl, že bude jeho.
    Možná to tak nemyslel, ale písmenka jsou písmenka.
    Dál bych to nerozebírala. ☺️
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ILTU: ale ze do ni nedal ani korunu nutne neznamena, ze se nechoval galantne a ze ji nedal zabrat prave tak, jak ji to nejvic prozpiva!:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam