• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    CUKI
    CUKI --- ---
    FRENNET: ???
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    CUKI: takze pozar a nasledne padnuti budovy 34 ve Zline je vlastne ok?
    CUKI
    CUKI --- ---
    GRANTORINO: To nepopírám, ale snažím se naznačit že původnímu, účelu sloužit už nebude. Pokud by měla být citlivě zrekonstruována, nebude to fungovt protože i to místo je už jinde a navíc její využití bude už jiné.

Nedávno jsem se bavil s jedním projektantem co řeší podobné věci v okolí. Mimojiné třeba obnovu nedaleké Juty. A tohle je u takovýchto staveb největší kámen úrazu. Prostě ty stavby byli často velmi dokonale vyřešené po technické stránce na požadavky té doby, ale prostě dneska proto nikdo nenajde využití.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CUKI: myslela jsem samozřejmě někoho s citem pro estetiku, tak ty to nejsi, promiň ;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    GRANTORINO: Popravdě ta budova už dávno pozbyla svůj účel, to byla brusírna. Ta lokace je už taky někde jinde svým využitím. To u budovu IMHO znehodnotilo mnohem víc než její komerční vyzuál dneška. Její účel byl veskrze pragmatický. Pokud má tato její největší deviza zůstat, je potřeba ji proměnit na požadavky dneška ať je to co je to.
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Ony ji popondaly úplně vlevo.
    Šikovné kroupy, někdy bych je doma potřebovala.
    Třeba umí i vytírat a nakupovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: kroupy sežraly matraci!
    NEI
    NEI --- ---
    CPT_PLESARD: A tady ještě pro lidi, kteří fuckbook nemají:

CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Lovci bouřek, extrémní počasí a jiné jevy | Dnes v poledne úterý 14.7...Česká Metuje u Hronova.Hodinovej rozdíl..
    https://www.facebook.com/groups/264027048150/permalink/10164942475243151/
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    No buďme rádi, že s tím zatím nikdo nic nedělal. Je poměrně velká šance, že to někdo s citem zrenovuje. Umíme si už asi všichni představit, co všechno by se tím dalo udělat---vrazit tam umělá okna různých velikostí, bláznivě barevná fasáda, zateplení, přístavky etc.... no už jsme tu pár otřesnýchh případů měli, že? Tady je ještě prostor pro ten správný přístup, s trochou štěstí, když to do ruky vezme někdo příčetnej, držme palce :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    TEKKANNE: Na živo to není tak hrozné, ale jako chtělo by to s tím něco udělat. Ale oni na to taky dojde ☺️
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    RSZ: Ups….to je teda hodně smutný před a po….
    RSZ
    RSZ --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    MA747: Prvni komentar: "Fotka vlevo je stara vic jak 10 let
    Obrazek vpravo je vytvoren pomoci AI behem minuleho tydne, kdy se stala fotka vlevo opet viralni po letech
    Proberte se blby ovce"
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Člověk a bizon

philip lewis on X: "A tourist was seriously injured after being thrown 8 feet into the air by a bull bison in Yellowstone National Park. Professional photographer Mike Macleod filmed the incident. h...
    https://x.com/i/status/2076267747806154871

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Senegalska Wakanda

EZOUN
    EZOUN --- ---
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Vyměnil jsem si klávesnici na NB a už zase můžu normálně psát... :) (u XPSka jsem musel vyndat všechno abych se dostal ke klávesnici - díky bohu vše funguje)

A ano, taky jsem ho pořádně vyčistil...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    JELLY: Vidím kočku na obou fotkách ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam